Οι ενδεκάδες στο Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ενδεκάδες στο Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 20:50 - 17.04.2024

Δείτε τις επιλογές των Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά τις ενδεκάδες στη ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης (17/04, 22:00) στο «Έτιχαντ» για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, που το μόνο που δεν είχε ήταν νικητή, καθώς ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Απόψε όμως, με τον έναν η τον άλλον τρόπο θα υπάρξει νικητής, καθώς μόνο μία ομάδα μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές των Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά τις ενδεκάδες των Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Από την πλευρά του ο Αντσελότι έχει κάνει μόλις μία αλλαγή, με τον Νάτσο να είναι στα μετόπισθεν αντί του τιμωρημένου Τσουαμενί, ενώ ο Γκουαρδιόλα έχει ρίξει στη μάχη τους Γουόκερ και Ντε Μπρόινε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το «know how» και ξέρει πως να γράψει ιστορία (και) απόψε!
CHAMPIONS LEAGUE

19:21 - 17.04.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το «know how» και ξέρει πως να γράψει ιστορία (και) απόψε!

Το ασύλληπτο σερί που τρέχει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε πρωταθλητές Ευρώπης και το αδύναμο σημείο της Μάντσεστερ Σίτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί για να πάρει μία ακόμη μεγάλη πρόκριση.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ακαντζί, Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο.