Μάντζιος: «Είχαμε καλά διαστήματα με ενέργεια, συνεχίζουμε… Έχουμε έναν μεγάλο στόχο»

Άκης Μάντζιος

i

© intime

Μάντζιος: «Είχαμε καλά διαστήματα με ενέργεια, συνεχίζουμε… Έχουμε έναν μεγάλο στόχο»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:06 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 24.04.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αρη μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απολυτα ρεαλιστής στις δηλώσεις του στη Nova μετά το ματς. Είδε βελτιωμένη την εικόνα της ομάδας του, αλλά παραδέχθηκε ότι οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει, αλλά και να είχαν χάσει το παιχνίδι. “Είχαμε καλά διαστήματα με ενέργεια, συνεχίζουμε… Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσουμε, αλλά και να είχαμε χάσει το παιχνίδι. Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού είχαμε καλή παρουσία, ενέργειες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε το παιχνίδι, αφού κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το γκολ. Ένας βαθμός είναι ένας βαθμός. Συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε τώρα, γιατί έχουμε τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό”,

Ο Άρης... φρέναρε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για επιστροφή στην κούρσα του τίτλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:31 - 24.04.2024

Ο Άρης... φρέναρε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για επιστροφή στην κούρσα του τίτλου

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, ο Άρης άντεξε και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο «Κλ. Βικελίδης», στο ματς της 7ης αγωνστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Χαμένοι της υπόθεσης οι Πειραιώτες που έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν ενεργοί στο κυνήγι της κορυφής, αλλά και να βρεθούν στην τρίτη θέση.

Καταλήγοντας δήλωσε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια όχι όμως και απο κάποια ατομικά λάθη: “Σε γενικές γραμμές είχαμε καλύτερο επίπεδο σε μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά τα βλέπουμε και προσπαθούμε να δουλέψουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά. Φτάνουμε στο τέλος. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε”. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ιστορικό για τον Χουλιάν Κουέστα που έφτασε τις 188 συμμετοχές με τη φανέλα του Αρη, με τον έλληνα τεχνικό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της ομάδας. “Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, την αγαπάει και την πονάει. Να είναι πάντα καλά και να μας δίνει βαθμούς. Δεν ήταν βέβαια μόνος αυτός σήμερα αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές που έκαναν εξαιρετική δουλειά”.

Ο Μάντζιος κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ, εκφράζοντας και αυτός το δικό του “θέλω” αλλά τονίζοντας τις δυσκολίες της φετινής σεζόν. “Ο Αρης φυσικά πρέπει να διεκδικεί περισσότερα πράγματα αλλά φέτος έχουμε μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά. Ένα ρόστερ με 20 νέους παίκτες. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και ό,τι καινούργιο χτίζεται θέλει χρόνο. Ειδικά από τον Δεκέμβριο και μετά η ομάδα βγάζει πολύ καλύτερα πράγματα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, συν τις μεταγραφές και τις επιστροφές κάποιων παικτών από τραυματισμούς. Με την πρόκριση επί της ΑΕΚ, η θέληση όλων ήταν το Κύπελλο”.