Μάντζιος: «Μας πίεσε η ΑΕΚ στην επανάληψη και δεν τα καταφέραμε»

Άκης Μάντζιος

i

© intime

Μάντζιος: «Μας πίεσε η ΑΕΚ στην επανάληψη και δεν τα καταφέραμε»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:08 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 21.04.2024

Τι είπε ο προπονητής του Αρη για τον τρόπο που ήρθε η ήττα για την ομαδα του.

Ο Άκης Μάντζιος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη προσπάθεια των παικτών του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στη πίεση που δέχθηκε από την ΑΕΚ στην επανάληψη, η ομάδα του με συνέπεια να χάσει το προβάδισμα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε ενέργεια και σκοράραμε. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, μας πίεσε και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Για τις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε στηνν επανάληψη διευκρίνισε: “Ο Βερστράτε έχει ένα πρόβλημα. Και ο Λόρεν ζήτησε αλλαγή, όπως και ο Νταρίντα. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι σημαντικό εν όψει του αγώνα της Τετάρτης. Γενικά ως ομάδα στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια ένταση και επιθετικότητα ως ομάδα. Σίγουρα όταν ρολάρεις αλλά βγαίνει ένας παίκτης, η απουσία του είναι σημαντική”

.Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν φυσικά ο Χουτεσιώτης, με τον Μάντζιο να πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα κίπερ… “Γνωρίζαμε για τον Χουλιάν από το προηγούμενο βράδυ. Ηταν προετοιμασμένος  ο Λευτέρης. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, πολύ καλός χαρακτήρας και δουλεύει αρκετά. Είναι έτοιμος και απέδειξε όλα αυτά. Του αξίζουν συγχαρητήρια”.

Σημείο αναφοράς του αγώνα ήταν και ο Δεληζήσης, στο ποδοσφαιρικό του “αντίο”… “Το είχαμε συμφωνήσει. Το ήθελε και ο Γιώργος… Ένα παιδί που προσέφερε αρκετά στον Αρη, χρόνια αρχηγός… Ηταν κάτι σαν ένα ευχαριστώ προς τον Γιώργο αλλά και του ίδιου στην ομάδα”, ήταν το σχόλιο του Μάντζιου.