Μάντζιος: “Θα άλλαζα τη νίκη σήμερα με το κύπελλο”
i

@intime

Μάντζιος: “Θα άλλαζα τη νίκη σήμερα με το κύπελλο”

Αλέξης Σαββόπουλος 22:45 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:38 - 14.05.2024

Ο προπονητής του Αρη έμεινε ικανοποιημένος απο την ομάδα του για τη νίκη αλλά θα… την αντάλλασε με το κύπελλο.

Εμφανώς ικανοποιημένος αλλα και απόλυτα προσγειωμένος ήταν ο Ακης Μάντζιος μετά τη νίκη στη Λεωφόρο.

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε τον έλεγχο, αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό. Δεν δεχθήκαμε καθόλου πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε να πιέσει, φόρτωσε με επιθετικούς, έψαξε τις μεγάλες μπαλιές. Προσαρμόσαμε τον σχηματισμό μας με τρίτο στόπερ. Κερδίσαμε, θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τη συνέχεια” τόνισε αρχικά ο προπονητής του Αρη.

Για το αν είναι καλύτερη εμφάνιση, στο τρίτο παιχνίδι του Αρη στην Αθήνα, στα πλέι οφ είπε: “Σαν αποτέλεσμα και εικόνα, ήταν σίγουρα το καλύτερο. Λογικό και ο Παναθηναϊκός να μας πιέσει. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών”.

Για το αν θα άλλαζε τη σημερινή νίκη με μια τον τελικό Κυπέλλου: “Σίγουρα θα το άλλαζα, ναι. Θέλουμε τον τελικό, θέλουμε το Κύπελλο. Θα το άλλαζα”. O Μάντζιος ρωτήθηκε για τη σύνδεση του αποψινού αγώνα με τον τελικό και ήταν κατηγορηματικός: "Ο τελικός είναι διαφορετικός. Δεν θεωρώ ότι πήραμε ψυχολογία ή ότι επηρεάζεται. Στην έδρα μας ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε. Στον τελικό θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα το θέλει περισσότερο”.

Όσον αφορά την χρησιμοποίηση του Σαμόρα, ο Μάντζιος απάντησε ότι, “Δεν ήταν έτοιμος ο Μορόν για να ξεκινήσει. Για αυτό τον λόγο επέλεξα τον Σαμόρα. “