Το αστρονομικό ποσό που έλαβε ο elite Μάικλ Όλιβερ για να διευθύνει αγώνα του Κριστιάνο στην Σαουδική Αραβία (vids)

Μάικλ Όλιβερ & Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Το αστρονομικό ποσό που έλαβε ο elite Μάικλ Όλιβερ για να διευθύνει αγώνα του Κριστιάνο στην Σαουδική Αραβία (vids)

Κώστας Τόπας 13:08 - 20.04.2023

Ο ρέφερι Μάικλ Όλιβερ έλαβε ένα τεράστιο πακέτο αποδοχών για να διαιτητεύσει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μάικλ Όλιβερ διαιτήτευσε τον πρώτο του αγώνα κορυφαίας κατηγορίας το 2010 σε ηλικία 25 ετών και 182 ημερών, και έγινε ο νεότερος διαιτητής στην ιστορία της κατηγορίας. Αποτελεί μέλος της λίστας της FIFA από το 2012 και μέλος της ελίτ ομάδας διαιτητών της UEFA - διευθύνοντας μεταξύ άλλων τον τελικό Super Cup το 2022 - για να τον προσθέσει στους τέσσερις εγχώριους τελικούς κυπέλλου που έχει διαιτητεύσει.

Ωστόσο, ο 38χρονος ρέφερι δεν ορίστηκε σε κανένα παιχνίδι Champions League αυτή την εβδομάδα και αντ' αυτού βρέθηκε στη Μέση Ανατολή για μια τεράστια αναμέτρηση. 

Ο λόγος για το ντέρμπι της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Χιλάλ. Ο Πορτογάλος αστέρας δεν κατάφερε αυτή την αγωνιστική να βρει δίχτυα, ενώ και η εμφάνισή του ήταν κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα στο τέλος της αναμέτρησης να τα βάλει με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Νωρίτερα μάλιστα, ο 38χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε τις ικανότητες του στο MMA, μιας κι έβγαλε νοκ-άουτ έναν αντίπαλό του με λαβή που θύμισε... επαγγελματική πάλη, ενώ στο τέλος του αγώνα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Οι οπαδοί της Σαουδικής Αραβίας ζητάνε την απέλαση του Κριστιάνο επειδή έδειξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στο κοινό (vid)
REST OF THE WORLD

08:31 - 20.04.2023

Οι οπαδοί της Σαουδικής Αραβίας ζητάνε την απέλαση του Κριστιάνο επειδή έδειξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στο κοινό (vid)

Στην Σαουδική Αραβία ζητάνε την απέλαση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την κίνηση του Πορτογάλου αστέρα να δείξει τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς, οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν και τον πίκαραν, φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Στην εν λόγω αναμέτρηση, ο Μάικλ Όλιβερ ο οποίος ήταν ο διαιτητής, έλαβε ένα τεράστιο πακέτο αποδοχών, καθώς σύμφωνα με την «Daily Mail» πληρώθηκε περίπου 3.500 ευρώ γι' αυτόν τον μοναδικό αγώνα. Χρήματα που είναι υπερδιπλάσια που θα κέρδιζε συνήθως από τη διαιτησία στην Premier League.

Ως πρόσθετο προνόμιο, ο 38χρονος διαιτητής είχε επίσης πτήσεις business class από και προς το Ριάντ που συμπεριλήφθηκαν στη συμφωνία.

Tags: