Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε την Πόρσε του σε υπάλληλο της Γιουνάιτεντ για το κινητό μιας τραγουδίστριας από τις Pussycat Doll's

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε την Πόρσε του σε υπάλληλο της Γιουνάιτεντ για το κινητό μιας τραγουδίστριας από τις Pussycat Doll's

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:10 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 20.04.2023

Μία απίθανη ιστορία θυμήθηκε ο μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αγόρασε στη μισή τιμή μία Porsche του Ρονάλντο, για να προσφέρει τον αριθμό τηλεφώνου μιας pop star στον Πορτογάλο.

Στην εποχή των social media το να βρεις το έτερον σου ήμισυ περνάει συνήθως μέσα από την οθόνη σου. Instagram, Facebook, Tinder και άλλα πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τον... δρόμο για μία γνωριμία. Πριν όμως έρθουν όλα αυτά στη ζωή μας, ο πιο συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας ήταν το τηλέφωνο.

Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκε σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που έλεγε: «Βρες μου τον αριθμό της και από εμένα ότι θες». Πιο αναλυτικά, ο μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί μία 20ετία θυμήθηκε μία απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος.... θυσίασε το αμάξι του με απώτερο σκοπό να βγει ραντεβού με τραγουδίστρια του X-Factor

«Στην τελευταία του σεζόν - κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας - βρισκόμασταν σε ένα ξενοδοχείο και του έκανα μασάζ. Στην τηλεόραση έπαιζε X-Factor και όταν βγήκε η τραγουδίστρια στη σκηνή, με ρώτησε "Ποια είναι αυτή;". 

Του απαντάω η Ντάνι Μινόγκ, για να επαναλάβει το ερώτημα και να του εξηγήσω πως είναι η Κάιλι Μινόγκ. Τότε μου ζήτησε το τηλέφωνο της. Εγώ ήμουν άνθρωπος με αρκετές άκρες οπότε σε πέντε μέρες το είχα αποκτήσει και του το έδωσα. Οι δύο τους βγήκαν κάμποσες φορές και έγινε ότι έγινε, όμως τελικά δεν προχώρησε η σχέση τους», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ροντ Θόρνλεϊ και συνέχισε αναφέροντας πως:

«Πέντε μήνες αργότερα, ο ίδιος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος παρακολούθησε ξανά το Xfactor και με ρώτησε ξανά "ποια είναι αυτή". Ήταν η Κίμπερλι Ουάιατ από τις "Pussycat Dolls". Μου λέει "μπορείς να βρεις τον αριθμό της;" Εγώ του απάντησα "Τι κερδίζω; Εγώ ψάχνω να σου βρω γ@@@@@να τηλέφωνα και δεν βγάζω τίποτα από αυτό. Τότε μου λέει "Σου αρέσει το αμάξι μου;"

Είχε μία Porsche Carrera η οποία ήταν και κάμπριο. "Ναι μου αρέσει" του απάντησα και εκείνος μου είπε "Όταν πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης θα στο δώσω στη μισή τιμή". Βρήκα τον αριθμό της μέσα σε 10 λεπτά και με το τέλος της σεζόν τον ρώτησα "Θυμάσαι τη συμφωνία μας έτσι;". Του έδωσα 30.000 λίρες και την επόμενη μέρα το πούλησα στη διπλάσια αξία. Είχα περάσει καταπληκτικά στις Μαλδίβες εκείνο το καλοκαίρι με αυτά τα χρήματα».