Πανηγυρική ανατροπή και πρόκριση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πανηγυρική ανατροπή και πρόκριση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:33 - 28.02.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίπαλος του Ολυμπιακού, έκανε την ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τζάφα (3-1) και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έκανε την ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τζάφα. Μία ανατροπή που πρόσφερε στην αντίπαλο του Ολυμπιακού την πρόκριση, στους «8» του κυπέλλου Ισραήλ.

Το 1-0 έφερε ο Γίτζακ στο 25ο λεπτό, όταν από το σημείο του πέναλτι έστειλε με δύναμη την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας. Την ισοφάριση έφερε ο Ντορ Τούργκεμαν, όταν με ένα υπέροχο γυριστό σουτ έκανε το 1-1 (43'). Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, όμως όλα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα.

Εκεί, ο Εράν Ζαχάβι δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δοκίμασε ένα υπέροχο σουτ, το οποίο κατέληξε στην εστία για το 2 -1 (80'). Τη χαριστική βολή έδωσε και πάλι εκείνος, επιχειρώντας ξανά ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής το οποίο έφτασε στα δίχτυα, για το τελικό 3-1.

Θυμίζουμε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa Conference League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου (Γ. Καραϊσκάκης), ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 14 του ίδιου μήνα. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και μάλιστα με παρουσία κόσμου.