Ψάχνει τον αντι - Μαχρέζ η Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Ντοκού - Τσιμίκας

i

©Intime

Ψάχνει τον αντι - Μαχρέζ η Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Ορέστης Καδδάς 17:26 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 21.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Ριάντ Μαχρέζ, με τα ονόματα των Τζερεμί Ντοκού και Μάικλ Ολίσε να ξεχωρίζουν.

Ο Ριάντ Μαχρέζ εγκατέλειψε τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία για τα την Αλ Αχλί, έχοντας κάνει το τρεμπλ στην τελευταία του χρονιά. Ο Αλγερινός εξτρέμ δέχτηκε την προσφορά της ομάδας από το τη Τζέντα, βάση της οποίας θα καρπώνεται 34 εκατομμύρια το χρόνο μέχρι το 2027. Η Σίτι από τη μεριά της έβαλε το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της και πλέον έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα στη λίστα της Σίτι σίγουρα είναι πολλά, αλλά τα δύο που ξχωρίζουν είναι αυτά του Τζερεμί Ντοκού της Ρεν και του Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας. 

Ο Βέλγος εξτρέμ αγωνίζεται από το 2020 στη Ρεν και την προηγούμενη χρονιά είχε επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα ερωτηματικό αποτελούν οι πολλοί τραυματισμοί που είχε αυτό το διάστημα ο Ντοκού, οι οποίοι του «έσπαγαν» το ρυθμό που έβρισκε στη Ligue 1. 

Από την άλλη ο Μάικλ Ολίσε παίζει τα δύο τελευταία χρόνια στην Κρίσταλ Πάλας, έχοντας την τελευταία χρονιά δύο γκολ. Ωστόσο, για τον 21χρόνο δεν παίζει μόνη της η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς την περίπτωσή του εξετάζει και η Τσέλσι, στης οποίας τις ακαδημίες αγωνίστηκε.

Η γκολάρα του Ντεπάι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τρέλανε τον Σιμεόνε στη φιλική νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης - Έπαιξε ο Κωστής! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:05 - 30.07.2023

Η γκολάρα του Ντεπάι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τρέλανε τον Σιμεόνε στη φιλική νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης - Έπαιξε ο Κωστής! (vid)

Ο Ντεπάι με απίθανο σουτ άνοιξε το σκορ στο φιλικό της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Ισπανοί νίκησαν 2-1. Αγωνίστηκε αλλαγή ο Κύπριος Ηλίας Κωστής.

Στη Σίτι πέρα από την περίπτωση του εξτρέμ περιμένουν και τις εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού και συγκεκριμένα την υπόθεση του Γιόσκο Γκβάρντιολ. Τόσο ο Κροάτης όσο και η Λειψία φαινομενικά έχουν συμφωνήσει, αλλά η υπόθεση έχει παγώσει τις τελευταίες μέρες και μένει να δούμε αν έχει χαλάσει η μεταγραφή ή εάν είναι τυπικοί οι λόγοι της καθυστέρησης.