Ρόντρι: «Είδα το γκολ του τελικού 5,000 φορές, σε όλες τις γλώσσες»

Ρόντρι

i

©PrtScr

Ρόντρι: «Είδα το γκολ του τελικού 5,000 φορές, σε όλες τις γλώσσες»

Κώστας Τσιακλής 20:30 - 31.07.2023

Ο Ρόντρι χάρισε τον τίτλο του Champions League στη Μάντσεστερ Σίτι και δήλωσε πως είδε το γκολ του 5,000 φορές, σε όλες τις γλώσσες.

Ο Ρόντρι ήταν ο παίκτης που πέτυχε το μοναδικό γκολ στον τελικό του Champions League και χάρισε τον πρώτο τίτλο της ομάδας του στην ιστορία της στη διοργάνωση. Ο Ισπανός μέσος αποκάλυψε πως είδε το γκολ του σε επανάληψη 5,000 και μάλιστα σε διαφορετικές γλώσσες.

Η Μάντσεστερ Σίτι κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ίντερ στον τελικό του Champions League και είχε ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στη διοργάνωση. Λυτρωτής για τους «πολίτες» ήταν ο Ρόντρι που πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος παραχώρησε δηλώσεις και αποκάλυψε πως είδε το τέρμα του 5,000 φορές και μάλιστα σε διαφορετικές γλώσσες. Συγκεκριμένα ανέφερε το εξής:

«Έχω δει το γκολ 5.000 φορές σε όλες τις διαφορετικές γλώσσες: Ισπανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά. Νομίζω ότι είναι ξεχωριστό, είναι μέρος του ποδοσφαίρου να απολαμβάνεις τέτοιες στιγμές - ειδικά ως αμυντικός μέσος, δεν νιώθεις ότι θα είσαι αυτός που θα κρίνει το ματς.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει για το αν άλλαξε κάπως η ζωή του μετά από εκείνο τέρμα. Ο Ισπανός άσος απάντησε:

«Τώρα, όταν πηγαίνω διακοπές, οι θαυμαστές τραγουδούν το τραγούδι μου. Έτσι η ζωή έχει αλλάξει για μένα κατά μία έννοια. Ελπίζω όμως να μπορώ ακόμα να έχω την ηρεμία που πάντα με χαρακτήριζε. Θα ήθελα να σταματήσω λίγους μήνες για να αναλύσω τι συνέβη, αλλά όλα προχωρούν πολύ γρήγορα».

Ονάνα για το περιστατικό με Μαγκουάιρ: «Είναι καλός παίκτης και απαιτώ πολλά από αυτόν»
PREMIER LEAGUE

16:10 - 31.07.2023

Ονάνα για το περιστατικό με Μαγκουάιρ: «Είναι καλός παίκτης και απαιτώ πολλά από αυτόν»

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάναμ μίλησε για το περιστατικό με τον Χάρι Μαγκουάιρ και ανέφερε πως ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός είναι καλός παίκτης και γι' αυτό απαιτεί πολλά από αυτόν.

Τέλος μίλησε για την απόδοση του στον τελικό και για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Ξέρω τι μπορώ να φέρω στην ομάδα και δεν ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ο προπονητής εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ άμεσος και είπε: “κάνε ένα βήμα μπροστά”. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είσαι δυνατός, να δέχεσαι την κριτική όταν η ομάδα υποφέρει. Απλώς χαμογελώ για αυτό που πετύχαμε. Όταν τους βλέπω όλους να πανηγυρίζουν, μερικές φορές νιώθω χαρούμενος για τον σύλλογο, για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.