Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντικαθιστά τον Ντε Χέα με τον καλύτερο τερματοφύλακα του Μουντιάλ

Ντόμινικ Λιβάκοβιτς

i

©Intime

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντικαθιστά τον Ντε Χέα με τον καλύτερο τερματοφύλακα του Μουντιάλ

Κώστας Τόπας 15:33 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 25.04.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι έναν από τους καλύτερους Κροάτες τερματοφύλακες, τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, πληρώνοντας τη ρήτρα αποχώρησής του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ντέιβιντ Ντε Χέα, ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας του Έρικ τεν Χαχ, έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και ο σύλλογος από το Θέατρο των Ονείρων έχει βάλει στο μάτι τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, προκειμένου να ο Κροάτης να πάρει γάντια βασικού τη νέα σεζόν.

Ο Κροάτης 28χρονος κίπερ ήταν, κατά πολλούς, ο καλύτερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Οπως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο γεννημένος στο Ζαντάρ, διεθνής τερματοφύλακας προσφέρθηκε πέρυσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Λέστερ, αλλά και οι τρεις ομάδες της Premier League απέρριψαν την ευκαιρία. Τώρα η τριάδα αυτή και πόσω μάλλον οι «κόκκινοι διάβολοι» πιθανότατα θα αναθεματίζουν για τη λάθος απόφαση.

Γι' αυτό και οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύουν να βγάλουν 10 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους, προκειμένου να σπάσουν τη ρήτρα αποχώρησής του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να τον αποκτήσουν. Εκτός από την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, ενδιαφέρον εξακολουθεί να υπάρχει από την τουρκική Γαλατασαράι και τους ισπανικούς συλλόγους, Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Tags: