Ετοιμάζει προσφορά για τον Μάουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

Μάουντ / ©print screen

Ετοιμάζει προσφορά για τον Μάουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 14:16 - 24.05.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει τον Μέισον Μάουντ και ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να «κλέψει» τον Μέισον Μάουντ από τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ και ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι.

Ο Άγγλος μέσος δεν ανανέωσε ακόμα το συμβόλαιο του με τους «μπλε» (λήγει το καλοκαίρι του 2024) και μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει σύντομα από το «Στανφορντ Μπριτζ». Ο Μάουντ αποτελεί στόχος των Λίβερπουλ και Άρσεναλ που ψάχνουν για σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Έρικ Τεν Χαχ θέλει και αυτός να αποκτήσει τον 24χρονο άσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει περίπου 63 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι προκειμένου να τον κάνει δικό της. Βέβαια όπως αναφέρεται η τιμή πώλησης των «μπλε» αναμένεται να είναι κάπου στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως την απόφαση του Μάουντ πιθανόν να επηρεάσει η έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο Λονδίνο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και θα αποφασίσει για το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών των «μπλε».

Ο Μάουντ αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι από τον Ιούλιο του 2019 και έφτασε συνολικά τις 195 συμμετοχές (με 33 γκολ και 37 ασίστ) με τη φανέλα των Λονδρέζων. Τη φετινή σεζόν ο Άγγλος έχασε το φινάλε της χρονιάς λόγω τραυματισμού και παρέμεινε στις 35 συμμετοχές, με απολογισμό τρια γκολ και έξι ασίστ.

Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε έντονα και το όνομα του Νεϊμάρ στα ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήρθε να βάλει τέλος σε αυτά τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο να μεταγράφεται από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρομάνο λοιπόν κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι για την ώρα οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε συζητήσεις. Όμως ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι αυτό πιθανόν να αλλάξει μετά την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ή τον Σεΐχη Τζάσιμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.