Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Δεν βρίσκονται σε συζητήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί για τον Νεϊμάρ»
i

Νεϊμάρ/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Δεν βρίσκονται σε συζητήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί για τον Νεϊμάρ»

Κώστας Τσιακλής 20:00 - 23.05.2023

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα του εξωτερικού έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Μάλιστα η L’ Equipe το είχε πάει ένα βήμα παρακάτω αφού σε δημοσίευμα της είχε αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ξεκινήσει ήδη συνομιλίες με την Παρί Σεν Ζερμέν για μια πιθανή συμφωνία με τον 31χρονο, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ υποστηρίχθηκε επίσης ότι η γαλλική ομάδα θα μπορούσε να αποδεχθεί μια πρόταση δανεισμού, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεισέφερε στον μισθό του με ή χωρίς οψιόν αγοράς.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν αφού ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι για την ώρα οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε συζητήσεις. Ωστόσο ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι αυτό πιθανόν να αλλάξει μετά την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ή τον Σεΐχη Τζάσιμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Πάντως τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και ο Νεϊμάρ θέλουν να βρουν μια λύση το ερχόμενο καλοκαίρι αφού και οι δύο πλευρές φαίνεται να μη θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα οι Γάλλοι προτίθενται να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, το όνομα του Νεϊμάρ είχε συνδεθεί με τα ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε και στο παρελθόν.

Ο Νεϊμάρ αγοράστηκε το 2017 από τους Καταλανούς με το ποσό ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά ο 31χρονος άσος έχει καταγράψει με την Παρί 173 συμμετοχές, με 118 γκολ και 77 ασίστ ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 29 εμφανίσεις, με απολογισμό 18 γκολ και 17 ασίστ.