«Κλείνει» τον Σλοτ της Φέγενορντ η Τότεναμ - Σε διαπραγματεύσεις με την ολλανδική ομάδα βρίσκεται η ατζέντης του

Άρνε Σλοτ

i

© PrtScr

«Κλείνει» τον Σλοτ της Φέγενορντ η Τότεναμ - Σε διαπραγματεύσεις με την ολλανδική ομάδα βρίσκεται η ατζέντης του

Κώστας Τσιακλής 16:32 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 23.05.2023

Ο Άρνε Σλοτ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ. Σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Φέγενορντ για τη λύση του συμβολαίου του βρίσκεται η ατζέντης του Ολλανδού τεχνικού.

Η Τότεναμ συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άντονιο Κόντε και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Άρνε Σλοτ. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ολλανδού τεχνικού από τη Φέγενορντ θα αναγκάσει τους «Σπερς» να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ωστόσο την ίδια ώρα η ατζέντης του Σλοτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Ολλανδών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θέλει να πάρει στο Βόρειο Λονδίνο τον Άρνε Σλοτ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο όπως αναφέρεται, για να το κάνουν αυτό οι «Σπερς» θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αυτό γιατί ο Σλοτ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φέγενορντ μέχρι το 2025 και μέσα στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αγγίζει τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια κάπου εδώ προκύπτει ακόμα ένα πρόβλημα για την Τότεναμ αφού η ολλανδική ομάδα θέλει να κρατήσει τον προπονητή που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αναμένεται να ζητήσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για αποζημίωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ατζέντης του Άρνε Σλοτ, Ραφαέλα Πιμέντα, θα έχει αύριο συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο της Φέγενορντ, Ντένις Ντε Κλόζε, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την έξοδο του από το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται. Αν συμβεί αυτό τότε πιθανότατα ο Σλοτ θα είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ, με τον Μαρίνο Πούσιτς να είναι το δεξί του χέρι. Κάπου εδώ πρέπει να ειπωθεί ότι ο Ντε Κλόζε είχε αρνηθεί πρόσφατα την πρόταση των Λονδρέζων για να αναλάβει το σχετικό πόστο στην ομάδα τους.

Πάντως ο Λέβι φαίνεται να έχει προετοιμάσει το έδαφος για τους φίλους της Τότεναμ αφού στο πρόγραμμα του Σαββάτου τους είχε αναφέρει πως θα επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο που θα αγαπάνε να έρχονται και να το βλέπουν.

Ο Σλοτ άλλωστε είναι ένας προπονητής εμπνευσμένος από το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο του Γιόχαν Κρόιφ, που θέλει από την ομάδα του να είναι επιθετική και να είναι πρωταγωνίστρια στα παιχνίδια της. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολλανδού θα είναι ο Ορσούν Κόκσου που επίσης βρίσκονται στη Φέγενορντ.