Προειδοποίησε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ ο Γκρίλις: «Νιώθουμε ασταμάτητοι»

Τζακ Γκρίλις

i

©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Προειδοποίησε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ ο Γκρίλις: «Νιώθουμε ασταμάτητοι»

Κώστας Τσιακλής 13:46 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 22.05.2023

Ο ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, προειδοποίησε τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ αφού ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν ασταμάτητοι.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος ενώ βρίσκεται ακόμα στο κυνήγι δύο τίτλων. Ο Τζακ Γκρίλις δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν ασταμάτητοι, στέλνοντας έτσι το μήνυμα προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι και κατέγραψε την 12η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα ενώ παραμένει αήττητη από τις 05 Φεβρουαρίου, όταν και ηττήθηκε με 1-0 από την Τότεναμ. Πέραν από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι επιτυχίες των «πολιτών» τους έχουν φέρει τόσο στον τελικό του Champions League, όσο και σε αυτόν του FA Cup.

Με αφορμή αυτό το σερί ο ακραίος επιθετικός της ομάδας, Τζακ Γκρίλις, δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν πως είναι ασταμάτητοι, στέλνοντας έτσι το μήνυμα του προς τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αντίπαλος στο FA Cup) και Ίντερ (αντίπαλος στο Champions League.

Συγκεκριμένα ο Τζακ Γκρίλις ανέφερε τα εξής: «Φέτος έπαιξα πολύ περισσότερο ρόλο, νιώθω καλά, νιώθω αυτοπεποίθηση, επιστρέφω στον κανονικό μου εαυτό. Μίλησα με μερικά από τα παιδιά και μου είπαν για να κερδίσεις το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσεις 12 παιχνίδια στη σειρά, έχουμε τόσο πολύ ταλέντο σε αυτή την ομάδα».

Νιώθουμε ασταμάτητοι. Νιώθω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, νιώθω καλύτερη, γι' αυτό με αγόρασε η Μάντσεστερ Σίτι και νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω. Δεν σταματά εδώ. Έχουμε ακόμα μερικά τεράστια παιχνίδια μπροστά μας. Από το τελευταίο διεθνές διάλειμμα αισθανόμαστε ασταμάτητοι, ήμασταν απίστευτοι, ο Απρίλιος ήταν ίσως ένας από τους πιο δυνατούς μήνες που είχε ποτέ αυτός ο σύλλογος. Πάνω από το φεγγάρι».

Πλέον μετά την κατάκτηση της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες διοργανώσεις και θέλουν να ολοκληρώσουν το τρέμπλ. Η μόνη Αγγλική ομάδα που κατάφερε να πάρει τους τρεις μεγαλύτερους τίτλους ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999.