Σκορπάει τρόμο ο Ράσφορντ, πάρτι της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ

Μάρκους Ράσφορντ

i

© Gareth Copley/Getty Images

Σκορπάει τρόμο ο Ράσφορντ, πάρτι της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ

Sportal newsroom 17:55 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 19.02.2023

Έδωσε μια ακόμη παράσταση ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε άνετη νίκη επί της Λέστερ με 3-0. Στο -3 από τη Σίτι οι «κόκκινοι διάβολοι».

Άμα έχεις Ράσφορντ... διάβαινε! Και αυτό κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 επί της Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Άγγλο επιθετικό να σκοράρει δύο τέρματα και τον Σάντσο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Σίτι και στους πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι «αλεπούδες» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Ράσφορντ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες.

Λίγο μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 58', ο 25χρονος άσος διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του, φτάνοντας έτσι τα 14 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέσα στο 2023. Έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Σάντσο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σο, Μαρτίνες, Νταλότ, Φρεντ (59’ ΜακΤομινεϊ), Ζάμπιτσερ (81’ Μαϊνού), Μπρούνο Φερνάντες, Βέγκχορστ, Γκαρνάτσο (46’ Σάντσο), Ράσφορντ (69’ Γουάν Μπισάκα).

Λέστερ: Γουόρντ, Καστάιν, Σουτάρ, Φαές, Μεντί (59’ Σουμαρέ), Κρίστενσεν, Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ (59’ Τίλεμανς), Μπαρνς, Τετέ (75’ Πρατ), Ιεανάτσο (75’ Βάρντι).