Γκέλα ολκής για την Σίτι στο Νότιγχαμ, ήττα - σοκ για την Τσέλσι από τη Σάουθαμπτον
i

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Σίτι / Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

Γκέλα ολκής για την Σίτι στο Νότιγχαμ, ήττα - σοκ για την Τσέλσι από τη Σάουθαμπτον

Sportal newsroom 19:05 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 18.02.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη με την Νότιγχαμ και έχασε την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή, ακόμα μία γκέλα έκανε η Τσέλσι, αυτή την φορά με την Σάουθαμπτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη στο «City Ground» (1-1) με την Νότιγχαμ και έχασε την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή. Το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το άνοιξε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 41'  μετά από ασίστ του Τζακ Γκρίλις. Στο 84΄ όμως ο Κρις Γουντ έφερε τον αγώνα στα ίσα, κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του Στιβ Κούπερ. Με αυτή την ισοπαλία οι «πολίτες» βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς, στην 13η θέση με 25 είναι οι «κόκκινοι».

Η Τσέλσι έκανε ακόμα μία γκέλα, αυτή την φορά με την τελευταία Σαουθάμπτον με 0-1. Οι «άγιοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ-Μπράους στο 45+1 και έκανε το 0-1, σκορ το οποίο ήταν το τελικό. Η Σαουθάμπτον με αυτή τη νίκη πήρε ανάσα, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς. Αντίθετα η Τσέλσι βρίσκεται στην δέκατη θέση με 31 πόντους και απομακρύνεται κι άλλο από την τετράδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: