Αχόρταγος ο Χάαλαντ: «Πέρασαν 20 λεπτά από το τελευταίο μου γκολ, πρέπει να συνεχίσω για να βάλω κι άλλα...» (vid)

Μάντσεστερ Σίτι

i

© Naomi Baker/Getty Images

Αχόρταγος ο Χάαλαντ: «Πέρασαν 20 λεπτά από το τελευταίο μου γκολ, πρέπει να συνεχίσω για να βάλω κι άλλα...» (vid)

Κώστας Τόπας 10:19 - 16.02.2023

Δεν σταματάει τη σκληρή δουλειά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, τόνισε ότι έχει ήδη... αργήσει να βρει δίχτυα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League. Εφτασε τα 32 γκολ σε 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του σεζόν στο Νησί και το βράδυ της Τετάρτης (15/02) έγραψε ιστορία με το γκολ του απέναντι στην Άρσεναλ.

Χάρη στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στους «κανονιέρηδες» μετράει ήδη 26 γκολ σε 22 συμμετοχές, 15 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League. Μιλώντας μετά το σημαντικό τρίποντο της ομάδας του στο «Εμιρεϊτς», ο Χάαλαντ συνόψισε τη διάθεσή του για περισσότερα με μια ξεκαρδιστική συνέντευξη.

«Είμαι τόσο περήφανος για όλους και είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Σίτι. Κάναμε μικρές προσαρμογές στο ημίχρονο. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να την βγάζουμε από κάθε παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το γκολ που πέτυχε: «Αυτή είναι η ζωή μου. Έχουν περάσει ήδη 20 λεπτά από τότε που πέτυχα το τελευταίο μου γκολ. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω», κατέληξε ο Νορβηγός αστέρας.