Επικό τρολάρισμα του Ντε Μπρόινε στους οπαδούς της Άρσεναλ: «Μπύρα κανείς»; (vid)

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Επικό τρολάρισμα του Ντε Μπρόινε στους οπαδούς της Άρσεναλ: «Μπύρα κανείς»; (vid)

Κώστας Τόπας 08:12 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:12 - 16.02.2023

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά τη νίκη της Σίτι επί της Άρσεναλ, είχε διάθεση να... πειράξει το κοινό των «κανονιέρηδων» για τη ρίψη αντικειμένων.

H Mάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς επικράτησε με 3-1 και σκαρφάλωσε - προσωρινά - στην κορυφή της Premier League. Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πολιτών, ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχτισε τις βάσεις του διπλού ανοίγοντας το σκορ, ενώ σέρβιρε και το τρίτο γκολ στον Έρλινγκ Χάαλαντ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, το «Έμιρεϊτς» δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα φιλόξενο προς τον Βέλγο αστέρα, καθώς πολλοί φίλοι της Άρσεναλ τον σημάδεψαν με ρίψη διάφορων αντικειμένων, μεταξύ των οποίων και ποτήρια μπύρας. Αυτό όμως δεν φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Βέλγο αστέρα, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε διάθεση για χιούμορ.

Συγκεκριμένα ανήρτησε δύο φωτογραφίες στα social media. Στην πρώτη, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ζητούσε... μπύρα από τους οπαδούς και στην δεύτερη τους... ευχαρίστησε για την καλοσύνη τους να του προσφέρουν κάτι για να ξεδιψάσει.