Το απόλυτο θρίλερ: Νέα πρόταση από το Κατάρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διορία απάντησης μέχρι την Παρασκευή!
i

© Photo by Noushad Thekkayil/NurPhoto via Getty Images

Το απόλυτο θρίλερ: Νέα πρόταση από το Κατάρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διορία απάντησης μέχρι την Παρασκευή!

Sportal newsroom 14:57 - 07.06.2023

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Σεΐχης του Κατάρ Αλ Θάνι έκανε νέα πιο βελτιωμένη πρόταση για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ποσό να φτάνει τα έξι δισεκατομμύρια λίρες.

Το «θρίλερ» για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει. Ο Σεΐχης του Κατάρ Αλ Θάνι κατέθεσε νέα μεγαλύτερη πρόταση στα αδέρφια Glazers. Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail αυτή η προσφορά φτάνει τα έξι δισεκατομμύρια λίρες, ποσό που ήθελαν εξ αρχής οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων». 

Τους έδωσαν μάλιστα και προθεσμία μέχρι την Παρασκευή να απαντήσουν. Μετά από εκείνη την ημέρα η προσφορά ναι μεν θα υπάρχει, αλλά δεν θα γίνονται διαπραγματεύσεις. Αυτή είναι η πέμπτη πρόταση των Καταριανών από τον Φεβρουάριο και έπειτα. Το ενδιαφέρον παραμένει για ολοκληρωτική εξαγορά της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει και επιπλέον επενδύσεις. 

Τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και στο γήπεδο. Μετά από την προθεσμία της 28ης Απριλίου για τις τελικές προσφορές δεν έχει επιλεγεί ακόμα προτιμώμενος πλειοδότης. Ο ανταγωνιστής του Σεΐχη, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, είχε θεωρηθεί ότι προχωρούσε στη διαδικασία. 

Το μόνο που μένει τώρα είναι αν η τελευταία κίνηση «υψηλού στοιχήματος» είναι αρκετή για να πείσει τους Glazers να αποχωριστούν την ομάδα. Οι οποίοι έχουν βάλει την τιμή του συλλόγου αρκετά υψηλά, στα έξι δισεκατομμύρια λίρες. Ο Ράτκλιφ επίσης έχει κάνει πρόταση για μερική αγορά και σε αυτό υπάρχει προοπτική να συνεχίζουν να βρίσκονται οι Glazers στην ομάδα. 

Υπάρχει μια αυξανόμενη απογοήτευση για το πόσο διαρκεί μια πώληση, ειδικά δεδομένου του επικείμενου ανοίγματος της μεταγραφικής περιόδου. Η διαδικασία εξαγοράς υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι κατανοητό πως ο Έρικ Τεν Χαχ θέλει να δυναμώσει το ρόστερ και το θέμα της εξαγοράς παίζει μεγάλο ρόλο ενόψει της νέας σεζόν.