Ο Βαράν τα έβαλε με τους συμπαίκτες του γιατί δεν πήγαν να απολογηθούν στους οπαδούς μετά την «επτάρα» της Λίβερπουλ (vid)

Ραφαέλ Βαράν

i

Ραφαέλ Βαράν/PrtScr

Ο Βαράν τα έβαλε με τους συμπαίκτες του γιατί δεν πήγαν να απολογηθούν στους οπαδούς μετά την «επτάρα» της Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 12:56 - 06.03.2023

Εξαλλος έγινε ο Ραφαέλ Βαράν όταν είδε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να κατευθύνονται στα αποδυτήρια και όχι στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε μια ντροπιαστική εμφάνιση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε επτά τέρματα από την Λίβερπουλ και γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα της στην Premier League από την Boxing Day 1931. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν το αρνητικό σερί που τους θέλουν να μην κερδίζουν στο Άνφιλντ από τις 17 Ιανουαρίου 2016, ενώ η εμφάνιση τους την Κυριακή (05/03) κατέστρεψε κάθε όνειρο που είχαν οι φίλοι της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, οι περισσότεροι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχναν απελπισμένοι γι' αυτό και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Αυτό έκανε έξαλλο τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος ούρλιαζε στους συμπαίκτες του να πάνε να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Τελικά, οι φωνές του Γάλλου αμυντικού, έπιασαν τόπο, καθώς οι συμπαίκτες του πήγαν τελικά προς το πέταλο που φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σίγουρο είναι ότι ο Βαράν κέρδισε τον σεβασμό όλων για την κίνησή του...