Ο Μπρούνο Φερνάντες ζητούσε απεγνωσμένα να βγει αλλαγή μετά το έκτο γκολ της Λίβερπουλ (vid)

Μπρούνο Φερνάντες

i

Μπρούνο Φερνάντες/PrtScr

Ο Μπρούνο Φερνάντες ζητούσε απεγνωσμένα να βγει αλλαγή μετά το έκτο γκολ της Λίβερπουλ (vid)

11:49 - 06.03.2023

Ο Γκάρι Νέβιλ ισχυρίστηκε ότι εντόπισε τον Μπρούνο Φερνάντες να ζητάει αλλαγή μετά το έκτο γκολ που σημείωσε η Λίβερπουλ.

Ήταν ένα απόγευμα που η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, μετά την βαρύτερη ήττα της σεζόν που υπέστη από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με 7-0.

Ενας από τους πρωταγωνιστές των «Reds», ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League για την Λίβερπουλ στο 83ο λεπτό, μετά το έκτο γκολ που σημείωσε για την ομάδα του. Αφού σημείωσε το 129ο γκολ του με τα «κόκκινα», ο εκφωνητής του γηπέδου ενημέρωσε το πλήθος του «Άνφιλντ» για το απίστευτο επίτευγμά του. Ωστόσο, ο σχολιαστής Γκάρι Νέβιλ εντόπισε να συμβαίνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο Μπρούνο Φερνάντες στέκεται στον κεντρικό κύκλο με τα χέρια σηκωμένα και ρωτά: "Γιατί δεν βγαίνω εγώ αλλαγή;», είπε αρχικά ο Νέβιλ για να συνεχίσει λέγοντας: «Ειλικρινά, πρέπει να πω ότι η συμπεριφορά του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ντροπή».

Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του Κάραχερ στα επτά γκολ της Λίβερπουλ και η απόγνωση του Νέβιλ (vid)
PREMIER LEAGUE

11:09 - 06.03.2023

Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του Κάραχερ στα επτά γκολ της Λίβερπουλ και η απόγνωση του Νέβιλ (vid)

Ο Τζέιμι Κάραχερ έδωσε ρεσιτάλ μετά την «επτάρα» της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν σταμάτησε τα πειράγματα στον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον διασυρμό των «κόκκινων διαβόλων».

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε μάλιστα ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πάλευε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που ο Άντονι Ελάνγκα αντικατέστησε τον Μάρκους Ράσφορντ στα τελευταία λεπτά.