Ο Τεν Χαχ θα δοκιμάσει την πειθαρχία των παικτών του ταξιδεύοντας στο Λας Βέγκας

Έρικ Τεν Χαχ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images/Ideal Images

Ο Τεν Χαχ θα δοκιμάσει την πειθαρχία των παικτών του ταξιδεύοντας στο Λας Βέγκας

Κώστας Τόπας 08:52 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 31.01.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, ως μέρος της περιοδείας του συλλόγου στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από τη νέα σεζόν, προκειμένου να διαπιστώσει την πειθαρχία των παικτών του.

Ο 52χρονος Ολλανδός τεχνικός έχει εντυπωσιάσει από τότε που ανέλαβε τον Μάιο, οδηγώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τέταρτη θέση του πίνακα της Premier League. Ανεξαρτήτως από την θέση που θα καταλάβει στο τέλος της σεζόν η ομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί το καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείας για προετοιμασία.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης όμως είναι ότι ο Έρικ Τεν Χαχ ζήτησε από την διοίκηση του συλλόγου, η αποστολή να επισκεφθεί και το Λας Βέγκας, στο οποίο δεν έχει ταξιδέψει ποτέ. Ο λόγος; Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ θέλει με αυτόν τον τρόπο να δοκιμάσει την πειθαρχία των παικτών του...

Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ, έχει πολεμήσει γι' αυτό που είναι σήμερα» (vid)
PREMIER LEAGUE

12:06 - 28.01.2023

Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ, έχει πολεμήσει γι' αυτό που είναι σήμερα» (vid)

Ο Έρικ τεν Χαχ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο Μάρκους Ράσφορντ παίζει με τη «δική του αυτοπεποίθηση» αντί να πάρει εύσημα για την καταπληκτική φόρμα του 25χρονου Άγγλου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, θέλει να δει τον τρόπο συμπεριφοράς των παικτών του στο Λας Βέγκας, γνωστό και ως «Sin City» και «The City that Never Sleeps» λόγω της λάμψης και της αίγλης της πόλης. Ο Τεν Χαχ δεν θα υποστηρίξει κανέναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα δει το ταξίδι ως διακοπές...

Ο Ολλανδός προπονητής είναι αυστηρός σε τέτοια θέματα, όπως φάνηκε και με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, Μάρκους Ράσφορντ. Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός παρακοιμήθηκε και έχασε μια προπόνηση της ομάδας πριν από έναν εκτός έδρας αγώνα με τη Γουλβς, με αποτέλεσμα ο Τεν Χαχ να τον αφήσει στον πάγκο και να μη του δώσει φανέλα βασικού.