Απίθανο: Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοροϊδεύει και βρίζει παίκτες της Λίβερπουλ (vid)

Απίθανο: Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοροϊδεύει και βρίζει παίκτες της Λίβερπουλ (vid)

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κορόιδεψε και έβρισε τους παίκτες της Λίβερπουλ, μετά την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στα ημιτελικά του FA Cup.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ πρόσφεραν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο βρήκε νικητές τους «κόκκινους διαβόλους». Αυτό χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ντιαλό στο 120 + 1', για να διαμορφώσει και το τελικό 4-3 της αναμέτρησης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όπως είναι λογικό υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της Γιουνάιτεντ. Ένας από αυτούς ήταν δίπλα από τον πάγκο της Λίβερπουλ, ο οποίος γελούσε έντονα προς το πρόσωπο του Μο Σαλάχ και των παικτών της ομάδας κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους για τα αποδυτήρια.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό των «reds», ενώ οι Ντόμινικ Σομποσλάι και Άντριου Ρόμπερτσον απάντησαν χαμογελώντας.

Μάλιστα γνωστά έγιναν και τα ζευγάρια των ημιτελικών του FA Cup, μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών. Σε πρώτο χρόνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - που επικράτησε της Λίβερπουλ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι - θα αντιμετωπίσει την Κόβεντρι.

Από εκεί και έπειτα, το άλλο ζευγάρι θα είναι αυτό ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Θυμίζουμε πως τα παιχνίδια είναι μονά και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ». Τα παιχνίδια θα λάβουν χώρα, όπως κάθε χρόνο, στο εν λόγω γήπεδο και είναι προγραμματισμένα για τις 20 και 21 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι βρέθηκε κοντά στο να μείνει εκτός, αλλά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Λέστερ με 4-2 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στα ματς του Σαββάτου (16/3), η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του FA Cup. Τα γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα πέτυχε ο Μπερνάρντο Σίλβα, με παρόμοιο τρόπο, σουτάροντας από το ύψος της περιοχής και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ντουμπράφκα.

Τέλος η Κόβεντρι έκανε το «θαύμα»  με δύο γκολ στις καθυστερήσεις απέναντι στη Γουλβς και πήρε ιστορική πρόκριση (3-2) στα ημιτελικά του FA Cup. Για δεύτερη φορά στην ιστορία της φτάνει στους «4» του θεσμού, μετά τη σεζόν 1986 - 1987, όταν και κατέκτησαν το τρόπαιο.