«Χάρι Κέιν θα σε δούμε τον Ιούνιο» τραγούδησαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ
i

Χάρι Κέιν/ ©Twitter

«Χάρι Κέιν θα σε δούμε τον Ιούνιο» τραγούδησαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 11:22 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 28.04.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραγούδησαν σύνθημα για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, με το οποίο τον καλούν να πάει στους «κόκκινους διάβολους» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραγούδησαν σύνθημα για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (27/04) στο Βόρειο Λονδίνο (2-2). Κάπως έτσι οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν να σπρώξουν τη διοίκηση στο να αγοράσει τον Άγγλο διεθνή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Top-9 της Premier League
PREMIER LEAGUE

10:43 - 28.04.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Top-9 της Premier League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο (2-2) και συνεχίζει να μην έχει εκτός έδρας νίκη απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες εννέα θέσεις της Premier League.

Ολοένα και μεγαλώνουν οι φήμες που θέλουν τον Χάρι Κέιν να αποχωρεί από την Τότεναμ το επόμενο καλοκαίρι. Μια από τις ομάδες που συνδέεται με τον 29χρονο επιθετκό είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα φημολογείται ότι έκανε ήδη την πρώτη της κίνηση για την απόκτηση του.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να αρέσει και στους φίλους της ομάδας αφού οι ίδιοι τραγούδησαν σύνθημα για τον Άγγλο επιθετικό μέσα στην έδρα της Τότεναμ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2. Στο βίντεο που ακολουθεί οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» τραγουδούν «Χάρι Κέιν, θα σε δούμε τον Ιούνιο».

Άλλες ομάδες που συνδέθηκαν με την περίπτωση του Άγγλου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ, έβαλε στο τραπέζι και την Τσέλσι και μάλιστα δήλωσε πως είναι πιο πιθανό ο Κέιν να μεταγραφεί σε αυτήν παρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χάρι Κέιν κατέγραψε και μια επίδοση αφού «μοίρασε» την 24η του ασίστ στον Χιούνγκ Μιν Σον (στη φάση της ισοφάρισης σε 2-2) και είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ασίστ σε συμπαίκτη του στην Premier League μαζί με τον Φρανκ Λάμπαρντ, που τροφοδότησε 24 φορές τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι.