Νέα ανησυχία στη Σίτι: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Γκβάρντιολ, τραυματίες οι Γκρίλις και Μπερνάρντο

Μπερνάρντο Σίλβα

i

PrtScr

Νέα ανησυχία στη Σίτι: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Γκβάρντιολ, τραυματίες οι Γκρίλις και Μπερνάρντο

Δημήτρης Χούπης 10:16 - 14.02.2024

Όπως ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα μείνει εκτός για ακόμα 2-3 εβδομάδες, ενώ τραυματισμό αποκόμισαν και οι Γκρίλις και Μπερνάρντο.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από τη Δανία επικρατώντας της Κοπεγχάγης με 3-1 για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League. Κάπως έτσι οι «πολίτες» είναι με το ενάμισι πόδι στους «8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ωστόσο κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε μερικούς παίκτες του να τραυματίζονται. Κάτι που τον ανησυχεί αρκετά, αφού το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) έχει ντέρμπι με την Τσέλσι, ενώ σε λιγότερο από έναν μήνα θα ταξιδέψει στον αγγλικό βορρά για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο. 

Συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό ο Τζακ Γκρίλις αντικαταστάθηκε, με τον Ισπανό να αναφέρει πως είναι πιθανός μυϊκός ο τραυματισμός του. «Δεν μίλησα με τους γιατρούς, αλλά μοιάζει με μυϊκός ο τραυματισμός. Ήθελε να συνεχίσει, αλλά δεν θέλουμε να έχουμε περισσότερα προβλήματα», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων. 

Όσον αφορά τον Μπερνάρντο, ήταν πιο καθησυχαστικός λέγοντας πως είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, αλλά δεν μοιάζει τόσο σοβαρό. «Ευτυχώς το πρόβλημα του Μπερνάρντο δεν είναι τόσο σοβαρό. Σε λίγες μέρες έχουμε το παιχνίδι με την Τσέλσι εντός έδρας και πρέπει να αναρρώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα». 

«Ο Γιόσκο θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες εκτός. Έχει ένα πρόβλημα στον σύνδεσμο του αστραγάλου», ήταν τα λόγια του Πεπ για τον Γκβάρντιολ, ενώ για τον άλλο Κροάτη, τον Κόβασιτς που επίσης είναι τραυματίας σχολίασε πως από την  Πέμπτη ή την Παρασκευή θα μπει στις προπονήσεις και θα δει πως θα νιώθει.