Μίδας ο Γκρίλις: Ποια εταιρεία του δίνει ένα εκατομμύριo ευρώ για μια διαφήμιση
i

© photo by Visionhaus / Getty Images / Ideal Images

Μίδας ο Γκρίλις: Ποια εταιρεία του δίνει ένα εκατομμύριo ευρώ για μια διαφήμιση

Γιάννης Λιβανός 15:32 - 07.02.2024

Όπως αποκαλύπτει η «Sun» ο Τζάκ Γκρίλις έχει «στα σκαριά» μία συμφωνία προκειμένου να διαφημίσει τα προϊόντα μίας εταιρείας. Μάλιστα η εν λόγω συμφωνία θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό αρκετά μηδενικά...

Ο επιτελικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Πέρα όμως από τις καθορισμένες ετήσιες αποδοχές που του παρέχει το παχυλό του συμβόλαιο με τους «πολίτες», ο Γκρίλις βγάζει χρήματα και μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες προϊόντων.

Αυτή τη φορά μάλιστα η συμφωνία που έχει κλείσει ο Γκρίλις είναι με την γνωστή εταιρεία Pepsi, η οποία είναι μία αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τροφίμων σνακ και ποτών, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, η οποία παράγει, εμπορεύεται και διανέμει σνακ, ποτά και άλλα προϊόντα.

Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό ποστ μάλιστα θα συμμετέχει και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Λιντς, ΚΠΡ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, Βίνι Τζόουνς, ο οποίος από το 1998 έχει στραφεί ενεργά στον κινηματογράφο και τις ταινίες.

Η συμφωνία αυτή με την Pepsi πρόκειται να αποφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στον Τζακ Γκρίλις. Το διαφημιστικό σποτ αυτό της εταιρείας αναψυκτικών και τροφίμων αναμένεται να βγει στον αέρα στο αμέσως προσεχές διάστημα. 

Η Pepsi ευελπιστεί και στηρίζει τη διαφημιστική της καμπάνια και τις πωλήσεις της στον Γκρίλις, ο οποίος ό,τι αγγίζει γίνεται...χρυσός. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές διαφημίζουν την Pepsi.

Έτσι ο Γκρίλις και ο Βίνι Τζόουνς ακολουθώντας τα χνάρια άλλων μεγάλων παικτών όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Λιονέλ Μέσι, Ροναλντίνο, Ρομπέρτο Κάρλος και Λούις Σουάρες.

Ο Γκρίλις, ο οποίος κερδίζει περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Premier League Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 117 εκατομμύρια ευρώ στην Άστον Βίλα για να τον αγοράσει), είναι επίσης πρεσβευτής της Gucci και έχει υπογράψει συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Bose, κορυφαία εταιρεία λιανικής πώλησης ηχητικού εξοπλισμού αλλά και την Puma.

To συμβόλαιο του Γκρίλις με τον ιταλικό οίκο μόδας Gucci μάλιστα αυξάνει τον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη της Σίτι με.. επτά ψηφία. Ο Γκρίλις με τις εμπορικές-διαφημιστικές συμφωνίες που έχει συνάψει κατά καιρούς δείχνει να βαδίζει στα βήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.