Νέο σοκ στη Λίβερπουλ: Εκτός για ένα μήνα ο Σομποσλάι

Ντομινίκ Σομποσλάι

i

©PrtScr

Νέο σοκ στη Λίβερπουλ: Εκτός για ένα μήνα ο Σομποσλάι

Πάνος Κορομηλάς 21:07 - 06.02.2024

Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα για τη Λίβερπουλ, που μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ χάνει και τον Ντόμινικ Σομποσλάι για ένα μήνα.

Συνεχίζονται τα «χτυπήματα» για τον Γιούργκεν Κλοπ. Μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Γερμανός τεχνικός βλέπει ακόμη ένα από τα βασικά «γρανάζια» της μηχανής του να μένει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ο λόγος για τον Ντομινίκ Σομποσλάι, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Τσέλσι και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 69ο λεπτό. Ο Ούγγρος χαφ, δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι τότε το διάστημα της απουσίας του.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ουγγαρία, ο τραυματισμός του αποδεικνύεται αρκετά σοβαρός και αναμένεται να τον κρατήσει «στα πιτς» για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις των «κόκκινων» μέσα στον Φεβρουάριο, μεταξύ των οποίων και ο τελικός του Carabao Cup, κόντρα στην Τσέλσι (25/02).

Ο Σομποσλάι είναι βασικό στέλεχος της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, μετρώντας 28 συμμετοχές με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η απουσία του δημιουργεί σημαντικά κενά στην ομάδα και πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει την απουσία του. 

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον Σαλάχ, ο Γερμανός προπονητής στερείται των υπηρεσιών και άλλων σημαντικών παικτών. Κώστας Τσιμίκας, Ζόελ Μάτιπ, Στέφαν Μπαϊτσετιτς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν βρίσκονται στη διάθεση του. Στα «ευχάριστα» ,τόσο ο Άντι Ρόμπερτσον όσο και ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχουν επιστρέψει μετά από καιρό και βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό.