Η ασυνήθιστη στιγμή που ο Μπερνάρντο Σίλβα δίνει οδηγίες στον Γκουαρδιόλα (vid)

Μπερνάρντο Σίλβα και Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Μπερνάρντο Σίλβα & Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Η ασυνήθιστη στιγμή που ο Μπερνάρντο Σίλβα δίνει οδηγίες στον Γκουαρδιόλα (vid)

Κώστας Τόπας 11:12 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 23.02.2023

Ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρωταγωνίστησαν σε μια περίεργη στιγμή στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Λειψία, όταν ο Πορτογάλος μέσος εμφανίστηκε δίπλα στον Ισπανό προπονητή... δίνοντας ενδείξεις για το πώς πρέπει να παίξουν οι Πολίτες.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενδεχομένως να είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κόντρα στη Λειψία, η Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με τον Καταλανό τεχνικό να μην χρησιμοποιεί ούτε έναν ποδοσφαιριστή που είχε διαθέσιμο στον πάγκο. 

Ωστόσο, ο 52χρονος τεχνικός υπερασπίστηκε την απόφασή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είμαι τόσο καλός προπονητής που ξέρω τι να κάνω». Βέβαια, ακόμα και οι καλύτεροι προπονητές έχουν μερικά διάστημα κατά τη διάρκεια αγώνων που αναζητούν απεγνωσμένα μία λύση, ώστε η ομάδα τους να ξεμπλοκάρει.

Ο Γκουαρδιόλα δεν έκανε ούτε μία αλλαγή ενάντια στη Λειψία: «Τι περιμένατε; Να κερδίσουμε 5-0;» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

08:48 - 23.02.2023

Ο Γκουαρδιόλα δεν έκανε ούτε μία αλλαγή ενάντια στη Λειψία: «Τι περιμένατε; Να κερδίσουμε 5-0;» (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε το ματς με τη Λειψία δίχως ο Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ούτε μία αλλαγή, με τον Ισπανό τεχνικό να τα βάζει μετά το τέλος της αναμέτρησης και με τους δημοσιογράφους.

Ετσι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λειψία, έδειξε το πόσο ανοικτός είναι με τους παίκτες του και ζήτησε τη συμβουλή του Μπερνάντο Σίλβα, με τον Πορτογάλο μέσο της Μάντσεστερ Σίτι να κάθεται δίπλα του και να δίνει ενδείξεις στον προπονητή του, για το πώς πρέπει να παίξουν οι Πολίτες και να αντιμετωπίσουν τους «ταύρους».