Κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2028 αναμένεται να παραμείνει ο Άλβαρες

Χουλιάν Άλβαρες

i

© ManCity

Κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2028 αναμένεται να παραμείνει ο Άλβαρες

Θάνος Λυμπερόπουλος • 20:18 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Χουλιάν Άλβαρες και Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με τον Αργεντίνο επιθετικό να τα βρίσκει σχεδόν σε όλα με την τρέχουσα ομάδα του.

Ο Χουλιάν Άλβαρες έχει αφήσει ευχαριστημένη την Μάντσεστερ Σίτι με τις επιδόσεις του, όντας μία πολύ καλή λύση στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ομάδα θέλει να τον «δέσει» μέχρι το 2028, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο σύλλογος της Premier League είναι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα του Αργεντίνου επιθετικού και οι «Πολίτες» τον θεωρούν ένα λαμπρό «αστέρι» για το μέλλον της ομάδας. Στη παρθενική του χρονιά στο Μάντσεστερ, ο 23χρονος μετράει 10 γκολ και 2 ασιστ σε 30 αγώνες, με τα λεπτά συμμετοχής του να είναι περιορισμένα λόγω της τρομερής κατάστασης που βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Θυμίζουμε πως ο Άλβαρες στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, στο περασμένο Μουντιάλ, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια της «αλμπισελέστε». Ο νεαρός σέντερ φορ μπορεί να μην ξεκίνησε ως βασικός στο σχήμα του Σκαλόνι, γρήγορα όμως απέδειξε την αξία του και τελικά ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με τέσσερα γκολ.