Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες με «λυτρωτή» τον Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες με «λυτρωτή» τον Χάαλαντ

Δημήτρης Χούπης 23:25 - 20.02.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ στην εξ αναβολής 18η αγωνιστική της Premier League, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η Μάντσεστερ Σίτι αν και δυσκολεύτηκε τελικά επικράτησε της Μπρέντφορντ με 1-0 και μείωσε στον πόντο από την πρώτη Λίβερπουλ

Αρκετά εντυπωσιακό ήταν το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές στιγμές, αλλά καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αυτή που απείλησε πρώτη ήταν η Μπρέντφορντ με τον Ονιέκα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Έντερσον, αλλά ο Βραζιλιάνος τον «νίκησε». Στη συνέχεια οι «πολίτες» είχαν μια τεράστια ευκαιρία με τον Μπομπ, ο οποίος σούταρε αλλά ο Μπεν Μι έκοψε πριν η μπάλα περάσει την εστία. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αύξησε την πίεσή της, αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα την εστία του Φλέκεν. Από την άλλη οι «μέλισσες» αντί να κλειστούν πίσω προσπάθησαν να παίξουν κανονικά το παιχνίδι τους. Στο 71ο λεπτό η Σίτι τελικά βρήκε το γκολ με τον Χάαλαντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Αγιέρ και με πλασέ «νίκησε» τον Φλέκεν. 

Στη συνέχεια οι «πολίτες» είχαν κι άλλο ένα γκολ με τον Νορβηγό επιθετικό, αλλά τελικά δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ