Ο Μπέντζαμιν Μεντί έχει μια... κρυφή κόρη στην Ισπανία: «Η έλξη ήταν στιγμιαία και αμοιβαία...»
i

Μπεντζαμίν Μεντί/©(Photo by Christopher Furlong/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπέντζαμιν Μεντί έχει μια... κρυφή κόρη στην Ισπανία: «Η έλξη ήταν στιγμιαία και αμοιβαία...»

Κώστας Τόπας 13:03 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 23.04.2023

Το παιδί είναι τριών ετών και ο Μπέντζαμιν Μεντί δίνει στη μητέρα του διατροφή γύρω στα 400 ευρώ τον μήνα.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί έχει μια κόρη τριών ετών με μια Ισπανίδα, στην οποία πληρώνει κοντά στα 400 ευρώ το μήνα για τη διατροφή της. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, του οποίου λήγει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, έχει μισθό περίπου 100.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είδε τις απολαβές του να αναστέλλονται μετά τις κατηγορίες για βιασμό που έπρεπε να αντιμετωπίσει σε αγγλικό δικαστήριο.

Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός γνώρισε την 41χρονη Γιολάντα, σε διακοπές στη Βαρκελώνη. Λίγες εβδομάδες αργότερα η γυναίκα του είπε ότι ήταν έγκυος και ο Μεντί δεν αμφισβήτησε την πατρότητα. «Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν δύσκολα», είπε η γυναίκα, που ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα στα περίχωρα της Βαρκελώνης, μιλώντας στην «Sun». «Αρχικά έπρεπε να ξυπνάω κάθε δύο ώρες τη νύχτα για να θηλάσω και τη μέρα βοηθούσα να φροντίζω τη γιαγιά μου, η οποία στο μεταξύ πήγαινε σε οίκο ευγηρίας. Αλλά από τότε που η κόρη μου πήγε φέτος στο νηπιαγωγείο, είχα περισσότερο χρόνο για να ψάξω για δουλειά».

Η Γιολάντα δεν κρύβει ότι η διατροφή που παίρνει είναι πενιχρή. «Τα χρήματα που πληρώνει ο Μπεν θα βοηθήσουν, αλλά ανησυχώ για το πώς θα επιβιώσω και θα βεβαιωθώ ότι η κόρη μας δεν χρειάζεται τίποτα. Έπαιρνα κάτι περισσότερο από 400 ευρώ το μήνα σε επιδόματα από το κράτος, αλλά τελείωσαν περισσότερα ή λιγότερο πριν. Πληρώνω ενοίκιο 600 ευρώ και αυτή τη στιγμή ζω με μικρές αποταμιεύσεις και τη βοήθεια των γονιών μου».

Ωστόσο, η Γιολάντα εγγυάται ότι δεν θέλει μόνο χρήματα από τον παίκτη: «Θα ήθελα ο Μπεν να είναι περισσότερο παρών στη ζωή της κόρης μας όσο μεγαλώνει. Δεν έχει σχέση μαζί της και την είδε μόνο μια φορά, όταν πήγαμε στο Μάντσεστερ να τον επισκεφτεί».

Η 41χρονη ανέφερε πώς γνώρισε τον Μεντί, τον Ιούλιο του 2019: «Είχα πάει για ποτά με έναν φίλο και καταλήξαμε να μιλήσουμε με τον Μπεν και μερικούς φίλους. Η έλξη ήταν στιγμιαία και αμοιβαία. Υπήρχε μουσική, χορεύαμε, και φιληθήκαμε. Ο φίλος μου, μου είπε ότι ήταν ποδοσφαιριστής, δεν είχα ιδέα».

«Καταλήξαμε όλοι σε ένα διαμέρισμα κοντά και ένας από τους φίλους του Μπέντζαμιν προσφέρθηκε να μαγειρέψει δείπνο. Πριν φάμε ο Μπέντζαμιν με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα από τα δωμάτια, όπου κάναμε σεξ», πρόσθεσε η Γιολάντα, η οποία μερικές εβδομάδες αργότερα, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεντί οδηγήθηκε στο δικαστήριο στην Αγγλία για να απαντήσει για επτά κατηγορίες βιασμού από τέσσερις γυναίκες, μία απόπειρα βιασμού και μία άλλη για σεξουαλική επίθεση. Απαλλάχθηκε από έξι κατηγορίες, αλλά θα επιστρέψει στο δικαστήριο τον Ιούνιο, αφού η κριτική επιτροπή δεν κατάφερε να καταλήξει σε ετυμηγορία για μία κατηγορία βιασμού και μία κατηγορία απόπειρας βιασμού. Ο παίκτης αρνείται τα πάντα.