Ο μυστηριώδης λόγος που ο Ντε Μπρόινε δεν έπαιξε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

© Glomex

Ο μυστηριώδης λόγος που ο Ντε Μπρόινε δεν έπαιξε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Τόπας 08:48 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 14.05.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέπληξε άπαντες όταν ανακοίνωσε πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν θα ξεκινούσε βασικός κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Έκπληξη με κεφαλαία γράμματα στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ένα από τα αστέρια της αγγλικής ομάδας.

Ο Ντε Μπρόινε επέστρεψε από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς και έκτοτε ήταν βασικός στα σχέδια της Μάντσεστερ Σίτι, συμμετέχοντας συνολικά σε 16 γκολ σε 14 παιχνίδια που παίχτηκαν , συμπεριλαμβανομένων δύο θεαματικών γκολ και μία ασίστ στο τελευταίο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

«Φωνάζει» η Μπάγερν για το καθαρό πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:30 - 10.04.2024

«Φωνάζει» η Μπάγερν για το καθαρό πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της (vids)

Οι παίκτες της Μπάγερν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι όταν ο Ραγιά έπαιξε το ελεύθερο με πάσα στον Γκάμπριελ και ο Βραζιλιάνος έστησε την μπάλα ξανά με τα χέρια!

Ο λόγος της απουσίας του

Αντίθετα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε μια μεσαία γραμμή με τον Ρόντρι στον άξονα και τους Ματέο Κόβατσιτς και Μπερνάρντο Σίλβα να συνοδεύουν τον Ισπανό. Σύμφωνα με την αγγλική Daily Mail, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Ντε Μπρόινε δεν πήρε φανέλα βασικού κόντρα στην Ρεάλ ήταν επειδή «δεν αισθανόταν καλά».

Ο Βέλγος ήταν αδιάθετος πριν ξεκινήσει τον αγώνα, οπότε ο Πεπ αναγκάστηκε να κρατήσει έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της ομάδας στον πάγκο.

Ο Ντε Μπρόινε ήταν πολύ σημαντικός στον πρώτο αγώνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης με ένα σουτ από την άκρη της περιοχής εναντίον του οποίου ο Κουρτουά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Στο τέλος, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι χάρισαν ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, που το μόνο που δεν είχε ήταν νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ανατροπές, κοντράστ συναισθημάτων, γκολάρες, απίστευτος ρυθμός και φυσικά ανοιχτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς στο «Έτιχαντ».

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Σίτι θα εντείνει την προσοχή της στην Premier League και συγκεκριμένα στον αγώνα της Premier League με την Λούτον το Σάββατο (13/04, 17:00).