Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι θα λάβουν πάνω από δύο εκατ. ευρώ σε μπόνους αν κατακτήσουν το τρεμπλ

Μάντσεστερ Σίτι

i

Μάντσεστερ Σίτι/©IPhoto by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι θα λάβουν πάνω από δύο εκατ. ευρώ σε μπόνους αν κατακτήσουν το τρεμπλ

Κώστας Τσιακλής 10:30 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 21.04.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγάει τρεις τίτλους τη φετινή σεζόν και οι ποδοσφαιριστές της θα καρπωθούν ένα μεγάλο μπόνους σε περίπτωση που ολοκληρώσουν το τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο κυνήγι τριών τίτλων και οι ποδοσφαιριστές της φαίνεται να έχουν ακόμα ένα κίνητρο να τους κατακτήσουν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι παίκτες των «πολιτών» πιθανόν να λάβουν κάτι παραπάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν το τρεμπλ.

Όπως αναγράφεται στο ρεπορτάζ, το σύστημα μπόνους της Σίτι είναι δομημένο σε ατομική βάση και δεν υπάρχει κάποιο συμφωνημένο ποσό που θα μοιραστεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η Daily Mail κάνει λόγο πως η κατάκτηση της Premier League θα αποφέρει στους άσους της ομάδας μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ σε μπόνους (το ποσό θα κυμαίνεται περίπου από 200.000 μέχρι 1.000.000) ενώ τα επιπρόσθετα κέρδη από την κατάκτηση του FA Cup θα είναι κάπως λιγότερα.

Οι παίκτες της πρώτης γραμμής, όπως για παράδειγμα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, θα λάβουν ακόμα ένα εκατομμύριο ευρώ σε μπόνους αν οδηγήσουν την ομάδα στο πρώτο της Champions League και στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο γενικά μετά το 1970 (τότε η Σίτι κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων).

Γκουαρδιόλα: «Για να κερδίσεις το το Champions League, πρέπει να νικήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης»
CHAMPIONS LEAGUE

16:43 - 20.04.2023

Γκουαρδιόλα: «Για να κερδίσεις το το Champions League, πρέπει να νικήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στα ερχόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League και είπε ατάκα άξια σχολιασμού για τη «Βασίλισσα».

Αυτή τη στιγμή οι «Σίτιζεν» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Premier League με 70 βαθμούς και είναι στο -4 με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα το καταφέρει μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009.

Στο Champions League οι «πολίτες» πέρασαν το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου (3-0, 1-1) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την κάτοχο και πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι και στα ημιτελικά του FA Cup και είναι το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό αφού το Σάββατο (22/04) θα αγωνιστεί κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία αποτελεί ομάδα της Championship. Αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη ομάδα που κατάφερε να ολοκληρώσει το τρέμπλ (Premier League, Champions League, FA Cup) ήτσν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο 1998-1999.