Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του: Ποιον παίκτη της Σίτι γλυκοκοιτάζει η κόρη του Γκουαρδιόλα (vid)
i

/printscreen

Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του: Ποιον παίκτη της Σίτι γλυκοκοιτάζει η κόρη του Γκουαρδιόλα (vid)

Sportal newsroom 09:49 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 30.05.2023

Η κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαρία στους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα της Premier League δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον Χουλιάν Άλβαρες και έχει ξεσπάσει σάλος στην Αργεντινή.

Η Μάντσεστερ Σίτι πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League κι έγινε η πέμπτη αγγλική ομάδα που έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρία σερί πρωταθλήματα. 

Όπως είναι λογικό οι «πολίτες» πανηγύρισαν με την ψυχή τους αυτή την κατάκτηση. Στο ματς κόντρα στην Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τη φιέστα της στο «Έτιχαντ». Χάρη στο γκολ του Χουλιάν Άλβαρες η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε την νίκη κόντρα στους «μπλε». 

Ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός των «πολιτών» πρωταγωνιστεί άθελά του σε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στη χώρα του κι έχει ξεσπάσει σάλος. 

Καθώς όλο το τιμ της Μάντσεστερ Σίτι πανηγύριζε την κατάκτηση του τίτλου, η Μαρία Γκουαρδιόλα, η μεγαλύτερη κόρη του Πεπ δεν άφησε από τα μάτια της τον Χουλιάν Άλβαρες. Το βίντεο αυτό με την κόρη του Καταλανού κόουτς που δείχνει πως είναι ερωτευμένη με τον νεαρό επιθετικό των «πολιτών» κάνει το γύρο του διαδικτύου.