Απίστευτο: Στο ημίχρονο του Σίτι - Ρεάλ οι τιμές για πτήσεις προς την Πόλη εκτοξεύτηκαν πάνω από 1.000 ευρώ

Μάντσεστερ Σίτι

i

©Photo by Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

Απίστευτο: Στο ημίχρονο του Σίτι - Ρεάλ οι τιμές για πτήσεις προς την Πόλη εκτοξεύτηκαν πάνω από 1.000 ευρώ

Κώστας Τόπας 09:31 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 18.05.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Champions League.

Οι Πολίτες στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησαν τους Ισπανούς να πάρουν ανάσα. Στην κυριολεξία το 2-0 ήταν... λίγα για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ, η οποία είδε τον Κουρτουά να νικάει εκπληκτικά σε δύο περιπτώσεις τον Χάαλαντ. Αλλά όχι και τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο στο «Έτιχαντ» υπέστη πανωλεθρία. Οι τελικές ήταν 13-1. Η μία της Ρεάλ, μάλιστα, ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Τόνι Κρόος. Όσο για τις εύστοχες μεταβιβάσεις, αυτές ήταν 321-102 και οι επιθετικές ενέργειες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της UEFA ήταν 36-3! Οσον αφορά την κατοχή, αυτή ήταν 72%-28% για την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Μετά το εκπληκτικό ημίχρονο των Πολιτών, οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι έσπευσαν να τσεκάρουν εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη! Μόνο που έμειναν έκπληκτοι όταν είδες τις τιμές. Οι απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ προς το Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης κοστίζουν το λιγότερο 1.138 ευρώ!

Εντωμεταξύ, η Σίτι βρίσκεται σε τροχιά για να διεκδικήσει το τρεμπλ αυτή τη χρονιά, έχοντας κατακτήσει την Premier League και την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν οι Πολίτες ολοκληρώσουν το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, τότε θα γίνουν μόνο η δεύτερη αγγλική ομάδα στην ιστορία που κατακτάει το τρεμπλ, μετά τη Γιουνάιτεντ το 1999.