Αγουέρο και Τέβες πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Ρόντρι και την κατάκτηση του Champions League της Σίτι (vids)

Αγουέρο και Τέβες πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Ρόντρι και την κατάκτηση του Champions League της Σίτι (vids)

Sportal newsroom 17:49 - 11.06.2023

Οι δύο θρύλοι της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβες και Σέρχιο Αγουέρο, πανηγύρισαν έξαλλα τόσο το γκολ του Ρόντρι όσο και την κατάκτηση του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του τελικού του Champions League, κερδίζοντας την Ίντερ 1-0 και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Το γκολ που, όπως αποδείχτηκε ήταν το νικητήριο, το έβαλε ο Ρόντρι, ο οποίος μετά από κόντρες και κακή αντίδραση της άμυνας της Ίντερ, έκανε ένα ωραίο πλασέ και νίκησε τον Ονάνα

Στο γήπεδο λοιπόν βρέθηκαν πάρα πολλοί θρύλοι του ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών ο Σέρχιο Αγουέρο και ο Κάρλος Τέβες. Αμφότεροι οι Αργεντινοί έχουν αγωνιστεί για τους «πολίτες», έχοντας υπάρξει και συμπαίκτες για δύο χρόνια (2011-13). Όπου κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-12, χάρη στο γκολ του Αγουέρο στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος με την ΚΠΡ

Οι δύο θρύλοι των «πολιτών» λοιπόν βρέθηκαν στο «Κεμάλ Ατατούρκ» για να δουν από κοντά την πρώην ομάδα τους. Μία κάμερα που τους κατέγραφε την ώρα του αγώνα, τους έδειξε να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ του Ρόντρι. Ενώ την ίδια ώρα περίμεναν πως και πως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Όταν έγινε αυτό και οι δύο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, αγκαλιασμένοι. 

Ο Τέβες με τη Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Η μεταγραφή του μάλιστα προκάλεσε μεγάλο ντόρο, αφού η προηγούμενή του ομάδα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σέρχιο Αγουέρο όμως αποτέλεσε μεγαλύτερο κομμάτι στην ιστορία της ομάδας. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Σίτι με 260 γκολ, ενώ στη δεκαετία που βρισκόταν στο Etihad κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα ένα κύπελλα Αγγλίας και έξι Carabao Cup.