Ο... ανεπιθύμητος Νουσρέτ «τρύπωσε» ξανά στο γήπεδο: Ο Τούρκος σεφ παρακολούθησε το Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ (gallery)

Ο Νουσρέτ στον τελικό του Champions League

i

© Instagram

Ο... ανεπιθύμητος Νουσρέτ «τρύπωσε» ξανά στο γήπεδο: Ο Τούρκος σεφ παρακολούθησε το Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:08 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 11.06.2023

Ο... ανεπιθύμητος Νουσρέτ, παρά τα όσα έκανε στον τελικό του περασμένου Μουντιάλ, βρήκε τον τρόπο να κάτσει ξανά στις κερκίδες, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Αργεντινή μάγεψε τον κόσμο με την κατάκτηση του Μουντιάλ και η επιθυμία των φιλάθλων ήταν να αγκαλιάσουν τον Μέσι και τους συμπαίκτες του. Ένας από αυτούς το έκανε με τον πιο... άβολο τρόπο, με αποτέλεσμα να γίνει viral για τους χειρότερους λόγους.

Ο Νουσρέτ στα VIP του «Κεμάλ Ατατούρκ»

Ο λόγος για τον διάσημο σεφ, Νουσρέτ, ο οποίος στον τελικό του Λουσαΐλ έκανε ότι δεν έπρεπε να κάνει. Σε πρώτο χρόνο ο Τούρκος επιχειρηματίας έσπευσε να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία με τον «Pulga», τον οποίο όμως πίεσε αρκετά σε σημείο που εκνεύρισε αρκετά τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ σε δεύτερο έβγαλε σέλφι με το τρόπαιο της διοργάνωσης, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται. Η υπόθεση του έφτασε μέχρι και την UEFA, η οποία θέλησε να τον τιμωρήσει για τα όσα έκανε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόθεση, αφού στην πράξη όπως φαίνεται, τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Παρά τα όσα συνέβησαν, ο «Salt Bae» λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί στο γήπεδο. Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος σεφ επισκέφθηκε το γήπεδο «Κεμάλ Ατατούρκ» το βράδυ του Σαββάτου, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Μάλιστα, ο ίδιος όχι απλά επισκέφθηκε το στάδιο που εδρεύει στην πατρίδα του, αλλά βρήκε και τον τρόπο να εξασφαλίσει θέση VIP. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία του μάγειρας στο «γκραν φινάλε» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στο Twitter, ενώ μέχρι και η «Daily Mail» εξέφρασε το παράπονο της υποστηρίζοντας ότι: «Όχι πάλι! Ο Νουσρέτ επισκέφθηκε τον τελικό του UEFA Champions League».