Το μυθικό ποσό που ζητά η Σίτι για να... σκεφτεί την παραχώρηση του Ντε Μπρόινε

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

© Glomex

Το μυθικό ποσό που ζητά η Σίτι για να... σκεφτεί την παραχώρηση του Ντε Μπρόινε

Sportal newsroom 18:49 - 13.03.2024

«Σειρήνες» από Σαουδική Αραβί για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τις Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ να εξετάζουν την περίπτωση του Βέγλου μέσου της Μάντσεστερ Σίτι. Όμως θα χρειαστεί να δώσουν μία περιουσία...

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να «κυνηγούν» μεγάλα αστέρια της Ευρώπης και επιμένουν για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Οι υπεύθυνοι της Saudi Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές και με τον Βέλγο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Να σημειωθεί πως την περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ και τώρα η Αλ Νασρ συνάντησε τον ατζέντη του Κέβιν Ντε Μπρόινε, για να πείσει τον παίκτη του να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, παράγοντας της Αλ Νασρ κατέθεσε τεράστια προσφορά, κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, για να πάρει τα δικαιώματα του 32χρονου άσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «πολίτες» έως το καλοκαίρι του 2025.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν όμως πως ο Ντε Μπρόινε προτιμά να παίξει στις ΗΠΑ, αντί να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε επικοινωνία με την Αλ Νασρ, αλλά και την Αλ Ιτιχάντ και τις ενημέρωσε πως με μια πρόταση στα 120 εκατ. ευρώ είναι διαθέσιμη να συζητήσει την παραχώρηση του σπουδαίου μέσου.

Το σκέφτεται για Σαουδική Αραβία ο Γουόκερ: «Ποτέ μη λες ποτέ»

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας.

«Ποτέ μην λες ποτέ. Τα χρήματα που πληρώνουν και όλα τα υπόλοιπα είναι προφανώς ένας σημαντικός παράγοντας για τον οποίο πηγαίνουν εκεί. Ο Ρονάλντο άνοιξε το δρόμο για όλους, ώστε να πάνε στην Αραβία. Αν συνεχίζουν να προσελκύουν τους ποδοσφαιριστές που φέρνουν, το πρωτάθλημα θα γίνει καλύτερο, οπότε γιατί να μην θέλεις να πας» είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Για εμένα η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, οπότε θέλω να αγωνίζομαι σε αυτό για όσο δυνατόν περισσότερο και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα συνεχίσω να παίζω όσο τα πόδια μου πηγαίνουν καλά και εξακολουθώ να αισθάνομαι πως μπορώ να συνεισφέρω σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ».