Χωρίς τρεις βασικούς παίκτες κόντρα στη Λειψία η Μάντσεστερ Σίτι

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Χωρίς τρεις βασικούς παίκτες κόντρα στη Λειψία η Μάντσεστερ Σίτι

Sportal newsroom 18:42 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 21.02.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έχει στη διάθεση της τρεις βασικούς ποδοσφαιρστές της στο αυριανό (22/2, 22:00) ματς με τη Λειψία για τους «16» του Champions League.

Στην «Red Bull Arena» θα φιλοξενηθεί αύριο (22/2, 22:00) η Μάντσεστερ Σίτι από τη Λειψία για τη φάση των «16» του Champions League, με τους «πολίτες» να ταξιδεύουν στη Γερμανία, αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα θα παραταχθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «ταύρους» χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές της, με τους δύο απ' αυτούς να είναι βασικοί πυλώνες της αμυντικής της γραμμής.

Οι πέντε ομάδες που καραδοκούν για τον Μέσι αν φύγει από την Παρί
LIGUE 1

14:37 - 21.02.2023

Οι πέντε ομάδες που καραδοκούν για τον Μέσι αν φύγει από την Παρί

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι παραμένει αμφίβολο στο Παρίσι, μιας και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Αργεντινός «μάγος» διαπραγματεύεται με την Παρί για ανανέωση αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια.

Ο λόγος για τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Τζον Στόουνς και Εμερίκ Λαπόρτ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τους άφησε στην Αγγλία, προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Έτσι, ο Καταλανός τεχνικός θα πρέπει να βρει εναλλακτικές λύσεις ώστε να καλύψει τα κενά, που αφήνουν οι απουσίες των εν λόγω τριών παικτών. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι στην αποστολή της Σίτι συμπεριλήφθηκε ο 20χρονος Αργεντίνος μέσος, Μάξιμο Περόνε.