Οι πέντε ομάδες που καραδοκούν για τον Μέσι αν φύγει από την Παρί
i

Λιονέλ Μέσι/ ©Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images/Ideal Images

Οι πέντε ομάδες που καραδοκούν για τον Μέσι αν φύγει από την Παρί

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:37 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 21.02.2023

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι παραμένει αμφίβολο στο Παρίσι, μιας και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Αργεντινός «μάγος» διαπραγματεύεται με την Παρί για ανανέωση αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια.

Ο Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τα θέματα που βρίσκονται στο κέντρο της επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Παριζιάνους για ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν. 

Δεδομένου ότι οι πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμη τα χέρια, τα σενάρια για το μέλλον του Μέσι στο Παρίσι δίνουν και παίρνουν. 

Σύμφωνα με την Mirror πέντε είναι οι ομάδες που καραδοκούν για τον 36χρονο σούπερ σταρ στην περίπτωση που δεν υπογράψει με την Παρί. 

Μπαρτσελόνα 

Ο Γκαλτιέ έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές των Παριζιάνων μετά την νίκη επί της Λιλ, με τον Λιονέλ Μέσι να παίρνει το αεροπλάνο για την Βαρκελώνη! Μετά από αυτό το ταξίδι οι φήμες για νέο «γάμο» με τους «μπλαουγκράνα» είναι κάτι παραπάνω από έντονες.

Μάντσεστερ Σίτι 

Όταν ο Λιονέλ Μέσι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα πέτυχαν πολύ σπουδαία πράγματα. Μολονότι οι «πολίτες» συνηθίζουν να μην προχωρούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών μεγάλης ηλικίας, ίσως να κάνουν μία εξαίρεση όταν πρόκειται για τον «Λιο». 

Ίντερ Μαϊάμι, Αλ Χιλάλ και Νιούελς 

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να κάνει τον Μέσι τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του MLS. Ο Αργεντινός έχει σπίτι στην περιοχή και το επισκέπτεται με την οικογένειά του τις ημέρες της ξεκούρασης. Από την άλλη η Αλ Χιλάλ έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές το ενδιαφέρον της για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, που θα του προσφέρει «χρυσάφι» για να τον κάνει δικό της. 

Τέλος, η Νιούλες είναι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Μέσι και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Σε συνέντευξή του στο TyC στο παρελθόν ο «Λιο» είχε πει πως είναι η μεγάλη του επιθυμία να παίξει για την Νιούελς,