Ο Λιονέλ Μέσι ξανασμίγει με τους Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς στη Βαρκελώνη (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

Ο Λιονέλ Μέσι με τους Ζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Μπουσκέτς και τις συντρόφους τους/©IGAntonella Roccuzzo

Ο Λιονέλ Μέσι ξανασμίγει με τους Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς στη Βαρκελώνη (vid)

Κώστας Τόπας 14:01 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 21.02.2023

Η Αντονέλα Ροκούζο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ο Μέσι φαίνεται με τους πρώην συμπαίκτες του Ζόρντι Άλμπα και Σέρτζιο Μπουσκέτς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε πολύ κοντά στην ήττα από την Λιλ, ωστόσο ο λυτρωτής Λιονέλ Μέσι της χάρισε το τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μετά από αυτή τη νίκη, ο Γκαλτιέ έδωσε άδεια στους παίκτες των Παριζιάνων, με τον Αργεντινό αστέρα να παίρνει το αεροπλάνο για την Βαρκελώνη.

Εκεί, ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τη σύντροφό του, Αντονέλα Ροκούζο, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να δειπνήσει με τους πρώην συμπαίκτες του Ζόρντι Άλμπα και Σέρτζιο Μπουσκέτς. 

Η Αντονέλα ανήρτησε επίσης μια δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram με τρεις καρδιές, όπου φαίνονται οι δρόμοι της Βαρεκλώνης. Μια χειρονομία στοργής προς μια πόλη όπου έζησαν γι' αρκετά χρόνια και από την οποία κρατούν καλές αναμνήσεις.

Οσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, το συμβόλαιο του Αργεντινού αστέρα στους Παριζιάνους, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα είναι στον αέρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί.