Ο Λουίς Κάμπος τρελάθηκε από την εμφάνιση των παικτών, κατέβηκε στο γήπεδο για να «κοουτσάρει» την Παρί και την οδήγησε στην ανατροπή (vid)
i

Λουίς Κάμπος & Κιλιάν Εμπαπέ/PrtScr

Ο Λουίς Κάμπος τρελάθηκε από την εμφάνιση των παικτών, κατέβηκε στο γήπεδο για να «κοουτσάρει» την Παρί και την οδήγησε στην ανατροπή (vid)

Κώστας Τόπας 15:39 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 20.02.2023

Εξαλλος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, με την εμφάνιση των Παριζιάνων κόντρα στη Λιλ, με αποτέλεσμα να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και να αναλάβει χρέη προπονητή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε πολύ κοντά στην ήττα από την Λιλ, ωστόσο ο λυτρωτής Λιονέλ Μέσι της χάρισε το τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ

Για να φτάσει όμως στην ανατροπή, η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάστηκε μια... έξτρα ώθηση. Κι αυτή ήρθε από τον αθλητικό διευθυντή της. Βλέποντας τους Παριζιάνους πίσω στο σκορ, ο Λουίς Κάμπος αναγκάστηκε να αφήσει τη θέση του στην κερκίδα και να κατέβει κάτω στον πάγκο, δίπλα από τον προπονητή της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Μπορεί να μην είχε το δικαίωμα να κατέβει στον πάγκο, κάτι που ερευνά η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ωστόσο όπως φαίνεται συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι παίκτες της Παρί να γυρίσουν διακόπτη και να φτάσουν στην ανατροπή. Πώς; Μέχρι το 69' η Λιλ κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της, ούσα μπροστά στο σκορ με 3-2. 

Στο 75' ο Λουίς Κάμπος αναλαμβάνει χρέη προπονητή δίπλα στον Κριστόφ Γκαλτιέ. Στο 87' ο Εμπαπέ οδηγεί την ομάδα του στην ισοφάριση για να έρθει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το 4-3.