Ρέξαμ: Το γκολ του Πολ Μάλιν, που θα ζήλευε μέχρι και ο Μέσι! (vid)
i

/printscreen

Ρέξαμ: Το γκολ του Πολ Μάλιν, που θα ζήλευε μέχρι και ο Μέσι! (vid)

Sportal newsroom 14:10 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 20.02.2023

Ένα γκολ εμβέλειας Λιονέλ Μέσι, πέτυχε ο επιθετικός της Ρέξαμ, Πολ Μάλιν, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 4-3 επί της Άλντερσοτ Τάουν!

Ένα απίστευτο γκολ επιτεύχθηκε στην Αγγλική National League, με τον Πολ Μάλιν της Ρέξαμ να σκοράρει με φανταστικό ψιλοκρεμαστό τακουνάκι… εμβέλειας Λιονέλ Μέσι, στη νίκη της ομάδας του με 4-3 επί της Άλντερσοτ Τάουν!

Η Ρέξαμ συνεχίζει την φοβερή πορεία της την φετινή σεζόν και πέρασε νικηφόρα (και) από την έδρα της Άλντερσοτ. Πλέον η ομάδα των Ρέινολντς και Πάρκινσον, «τρέχει» ένα αήττητο σερί 19 αγώνων στην National League και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 75 βαθμούς, 17 βαθμούς μακριά από την Γουόκινγκ που ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Με τον στόχο των πλέι οφ ανόδου να είναι ήδη εξασφαλισμένος, η Ρέξαμ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την πρώτη θέση που δίνει απευθείας άνοδο στην τέταρτη κατηγορία. Αυτός ο στόχος βέβαια δεν είναι εύκολος καθώς στην κορυφή και στο +5 βρίσκεται η Νότς Κάουντι, η οποία μάλιστα είναι και 24 παιχνίδια αήττητη!

Mετά τη λευκή κάρτα, βγήκε στρογγυλή κόκκινη κάρτα και υπήρχε λόγος (vid)
PREMIER LEAGUE

08:16 - 30.01.2023

Mετά τη λευκή κάρτα, βγήκε στρογγυλή κόκκινη κάρτα και υπήρχε λόγος (vid)

Οπαδοί προσπάθησαν να καταλάβουν γιατί ο διαιτητής Ντιν Γουάιτστοουν έβγαλε κόκκινη κάρτα σε κυκλικό σχήμα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Κυπέλλου Αγγλίας της Ρέξαμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αναμφίβολα το highlight της φοβερής αναμέτρησης μεταξύ της Άλντερσοτ και της Ρέξαμ, ήταν το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με υπέροχο ψιλοκρεμαστό τακουνάκι του Πολ Μάλιν, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα!

Πιο συγκεκριμένα ο Άγγλος επιθετικός έχει πετύχει 32 γκολ σε 35 συμμετοχές την φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάλιν είναι και ο πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Αγγλίας με οκτώ τέρματα σε πέντε συμμετοχές!

Δείτε το πάρακατω βίντεο με το απίστευτο γκολ του Πολ Μάλιν: