Μάντζιος: «Δείξαμε αφέλεια και το πληρώσαμε»
i

@intime

Μάντζιος: «Δείξαμε αφέλεια και το πληρώσαμε»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:55 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 20.12.2023

Για άδικο αποτέλεσμα και αυτοκτονία της ομάδας του έκανε λόγο ο προπονητής του Αρη μετά την ισοπαλία με τη Λαμία και προανήγγειλε εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ.

Για αυτοκτονία έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ακης Μάντζιος: “Στην ουσία… αυτοκτονήσαμε. “Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί. Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν αρκετά παθητικοί, αργοί σε όλα. Σε σκέψη και κίνηση. Είχαμε τη μπάλα αλλά δεν δημιουργούσαμε καταστάσεις. Προς το τέλος του ημιχρόνου ζωντανέψαμε, βρήκαμε μετά το γκολ αλλά η κακή αμυντική συμπεριφορά μας στις φάσεις της Λαμίας, έδωσε δικαιώματα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς πιο γρήγορα” τόνισε ο προπονητής του Αρη και συνέχισε λέγοντας:

Δεν φερθήκαμε έξυπνα στο τέλος. Δείξαμε αφέλεια ως ομάδα και το πληρώσαμε. Πέραν της αστοχίας μας. δεχθήκαμε γκολ από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Με δουλειά διορθώνονται όλα αυτά. Δουλεύουμε με τα παιδιά που έχουμε. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε δημιουργήσαμε αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που χρήζουν βελτίωσης. Δεν τη φοβάμαι την ομάδα. Ολοι είμαστε σκασμένοι με το αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς είναι πράγματα που χρήζουν δουλειάς. Να εξελιχθούμε κι άλλο ως ομάδα και να αποφεύγουμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας, συν την κακή αμυντική συμπεριφορά που είχαμε σήμερα”.

Ο έλληνας τεχνικός σχολίασε και την μηδαμινή βοήθεια που πήρε ο Αρης απο τις αλλαγές λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Θα αξιολογηθούν όλα και όλοι… Και θα δούμε πώς θα πορευτούμε στον 2ο γύρο. Έχουμε απαιτήσεις από κάποια παιδιά. Εδώ που είμαστε, έχουμε απαιτήσεις από όλους και είναι φυσιολογικό”,.

Για το βαρύ πρόγραμμα του Γενάρη που έχει ο Αρης μπροστά του είπε: “ Είναι ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Τέσσερα ντέρμπι και δύο ταξίδια σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Έξι παιχνίδια σε 18 μέρες. Είναι απαιτητικός ο Ιανουάριος. Πρέπει να έχουμε επιλογές. Οσον αφορά λύσεις συμβολαίων, είναι θέμα της διοίκησης”.

«Επτάψυχη» Λαμία σόκαρε τον Άρη στις καθυστερήσεις και πήρε την ισοπαλία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:01 - 20.12.2023

«Επτάψυχη» Λαμία σόκαρε τον Άρη στις καθυστερήσεις και πήρε την ισοπαλία

Η Λαμία άντεξε στο «Κλ. Βικελίδης» και τελικά πανηγύρισε την ισοπαλία κόντρα στον Άρη (2-2). Ο άνθρωπος που τη λύτρωσε ήταν ο Μάλτσι στις καθυστερήσεις, ενώ είχε προηγηθεί η εξαιρετική επίδοση του Μορόν.