Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε μια μέτρια εμφάνιση»
i

@intime

Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε μια μέτρια εμφάνιση»

Αλέξης Σαββόπουλος 21:26 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 10.02.2024

Λακωνικός ήταν ο προπονητής του Αρη στην τοποθέτησή του, τόσο αμέσως μετά το παιχνίδι όσο και στην συνέντευξη τύπου κάνοντας λόγο για μέτριο παιχνίδι και δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Ακης Μάντζιος προφανώς και δεν ήταν ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του στους Ζωσιμάδες. Αυτό τόνισε στις δηλώσεος του, κάνοντας λόγο για δίκαιη ισοπαλία:

“Είναι ένας βαθμός, προφανώς δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε καθώς πάντα επιζητούμε τη νίκη αλλά δεν είχαμε και την απόδοση που θα θέλαμε. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και τώρα το μυαλό μας στρέφεται στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό», είπε και αναλύοντας λίγο παραπάνω το ματς τόνισε: “Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς φάσεων και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση. Δεν είχαμε επιθετικότητα ή ενέργεια ως ομάδα για να δημιουργήσουμε παραπάνω. Σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού κάναμε πολλά λάθη,. δεν απειλήσαμε και δεν δικαιούμασταν τη νίκη”, δήλωσε ο προπονητής του Αρη.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }