Αρης: Παραμένουν εκτός Φαμπιάνο και Ζουλ
i

©intime

Αρης: Παραμένουν εκτός Φαμπιάνο και Ζουλ

Με δυο απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στον οποίο θα εκτίσει την ποινή του ο Μοντόγια.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Άκης Μάντζιος, εκκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (10/02, 19:00). Στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική), δεν συμμετείχαν οι δυο παίκτες που παραμένουν τραυματίες. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία για το πρόβλημα που έχει στον προσαγωγό, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αρβανίτης: «Ταπεινοί και ενωμένοι για το καλό του Άρη - Ο Γιαννακόπουλος είναι αυθεντικός!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:25 - 06.02.2024

Αρβανίτης: «Ταπεινοί και ενωμένοι για το καλό του Άρη - Ο Γιαννακόπουλος είναι αυθεντικός!»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε περήφανος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ενώ με τον τρόπο του στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο προπονητής του Αρη αποφάσισε ότι οι Μάρτιν Μοντόγια και Μόουζες Οντουμπάτζο που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, να εκτίσουν την ποινή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22η Αγωνιστική) και τον Ατρόμητο (23η Αγωνιστική) αντίστοιχα.