Τα εντατικά μαθήματα στον Μπένετ
i

@intime

Τα εντατικά μαθήματα στον Μπένετ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:44 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 06.02.2024

Η πρωτη εβδομάδα χωρίς εμβόλιμη αγωνιστική υποχρέωση δίνει χρόνο να ετοιμαστεί ο 19χρονος που πιθανότατα θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στα Γιάννενα.

Τα παιχνίδια ανά τρεις μέρες και ο ελάχιστος χρόνος που είχε η τεχνική ηγεσία ενδιάμεσα των αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν άφησαν το περιθώριο  να τεσταριστεί το επίπεδο ετοιμότητας του Τζούισον Μπένετ, της τελευταίας χρονικά προσθήκης του Γενάρη. Ο νεαρός Κοσταρικανός πήρε μια πρώτη γεύση συμμετέχοντας στην αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί, έχοντας ελάχιστες μέρες προπονήσεων με την ομάδα. 

Η πρώτη εβδομάδα χωρίς εμβόλιμη αγωνιστική υποχρέωση μετά από ένα μήνα προσφέρει στον Άκη Μαντζιο την δυνατότητα να… πάρει χρόνο, τσεκάροντας τον 19χρονο με απώτερο στόχο την προοπτική να κάνει το ντεμπούτο του στα Γιάννενα στον αγώνα του Σαββάτου. Με δεδομένο ότι εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τρίτη, ο προπονητής του Άρη θα προχωρήσει σε ένα ροτέισον κόντρα στον ΠΑΣ, στο ματς πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται ο Μπένετ να βρεθεί ακόμη και στο βασικό σχήμα για να πάρει ανάσες ο Σαβέριο. 

Γιαννακόπουλος: «Ήμασταν ψόφιοι, δεν γίνεται να πρέπει να κερδίσουμε επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:32 - 05.02.2024

Γιαννακόπουλος: «Ήμασταν ψόφιοι, δεν γίνεται να πρέπει να κερδίσουμε επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά της ΚΕΔ, τονίζοντας πως ο Άρης κέρδισε δίκαια και πως η τριάδα των ρέφερι της αναμέτρησης κράτησαν τον Παναθηναϊκό στο ματς.

Ο Μάντζιος με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσει να βάλει τον 19χρονο στο τακτικό κομμάτι, σε επίθεση και άμυνα μέσα στην εβδομάδα και αν τον δει να ανταποκρίνεται, τότε πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.