Μάντζιος: «Γεμάτοι από προσπάθεια, αλλά δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, ήταν αποβολή του Γεντβάι»
i

Μάντζιος@intime

Μάντζιος: «Γεμάτοι από προσπάθεια, αλλά δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, ήταν αποβολή του Γεντβάι»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:24 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 18.05.2024

Γεμάτος από την εμγάνιση της ομάδας του αλλά όχι και απο το αποτέλεσμα ο προπονητής του Αρη.

Ικανοποιημένος απο την εμφάνιση, όχι όμως και απο το αποτέλεσμα ήταν ο Ακης Μαντζιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς . «Είναι ένα ματς που από τη μία σε γεμίζει με αυτό που είδες και από την άλλη σε αφήνει ανικανοποίητο με το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλοί, ενεργητικοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, εμείς κάναμε ένα λάθος, το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και βρήκε γκολ. Αντίθετα, στις καλές μας στιγμές δεν ήρθε το γκολ για εμάς. Κρατάμε την προσπάθεια” τόνισε ο προπονητής του Αρη που δεν συνδέει το αποψινό παιχνίδι με τον τελικό: “Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές μπαίνει το γκολ, κάποιες όχι. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Άλλο παιχνίδι σήμερα, άλλο θα είναι ο τελικός».

Ο προπονητής του Αρη ρωτήθηκε για την απόδοση του Γκαρθία όσο και για τους Ζουλ-Νταρίντα που έγιναν αναγκαστικά αλλαγή… “Δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό για θέμα προβλήματος… Ο Μάνου θέλει χρόνο και υπομονή. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σήμερα έβγαλε πολλά κομμάτια από την ποιότητά του. Βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι… Η επόμενη χρονιά όμως θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά, έχοντας και προετοιμασία στα πόδια του. προσπαθεί συνεχώς”. Ο Μάντζιος περιέγραψε την εικόνα που συνάντησε μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά το ματς... “Τα παιδιά είναι έμπειρα. Έχουν περάσει τέτοια αποτελέσματα κι άλλη φορά στην καριέρα τους.  Υπήρχε στεναχώρια λόγω της προσπάθειας, η οποία αποτυπώνεται και στο χειροκρότημα του κόσμου. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί αλλά μας κάνει και πιο δυνατούς για τη συνέχεια”.

Στο τέλος ο προπονητής του Αρη ρωτήθηκε και για τον διαιτητή και την φάση του Γεντβάι, για την οποία είπε: “Ηταν πολύ κακός ο διαιτητής, με πάρα πολλά λάθη. Οσον αφορά κάποιες κίτρινες, θεωρώ ότι έκανε αρκετά λάθη. Οσον αφορά τη φάση του Γεντβάι, είναι καθαρό φάουλ υπέρ του Μορόν και αποβολή του παίκτη. Αυτή την εικόνα έχω από το ματς. Δεν είδα τις φάσεις για να είμαι 100% σίγουρος”.

Τερίμ: «Δεν παίξαμε πολύ καλά, καμία φορά είναι καλύτερο να παίρνεις αυτό που θες από το να παίξεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 07.04.2024

Τερίμ: «Δεν παίξαμε πολύ καλά, καμία φορά είναι καλύτερο να παίρνεις αυτό που θες από το να παίξεις»

Στη νίκη στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η εικόνα των παικτών του δεν ήταν και η καλύτερη.