Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλει να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά στην Τσέλσι

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο/ © Intime

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θέλει να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά στην Τσέλσι

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:37 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 25.04.2023

Η Τσέλσι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των οπαδών της Τότεναμ.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να ανακοινωθεί ως προπονητής της Τσέλσι, και θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία των «Μπλε» πριν από το τέλος της σεζόν. 

Ο Αργεντινός είναι το φαβορί για να τον πάγκο της Τσέλσι, μετά την αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον αγώνα την περασμένη εβδομάδα, με την τελική απόφαση να αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες. 

Η κίνηση αυτή θα ήταν μια πραγματική «κλωτσιά» για τους οπαδούς της Τότεναμ που εκτιμούν τον Ποτσετίνο με ύψιστη εκτίμηση, μετά την πενταετή θητεία του ως προπονητής, κατά την οποία οδήγησε τα «Σπιρούνια» για πρώτη φορά στον τελικό του Champions League. 

Οι «Σπερς», οι οποίοι απέλυσαν τον υπηρεσιακό προπονητή Κρίστιαν Στελίνι τη Δευτέρα (24/4), παίρνοντας τη θέση του Ιταλού ο Ράιαν Μέισον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Τότεναμ αναζητά για την επόμενη χρονιά έναν νέο προπονητή μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε, αλλά είναι κατανοητό ότι ο Ποτσετίνο δεν εξετάζεται από τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος σκέφτεται να προχωρήσει σε κινήσεις όπως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο Λουίς Ενρίκε και ο Βινσέντ Κομπανί.

Η φήμη του Αργεντινού τεχνικού ότι βελτιώνει τους παίκτες, αναπτύσσει νέους και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο ήταν πάντα ελκυστική στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι, ο οποίος τον προσέγγισε τον Σεπτέμβριο μετά την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ.