Εξαλλος ο Σάρι με την Serie A: «Ευχαριστούμε τη Λίγκα που μας έστησε ξανά ενέδρα»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

PrtScr

Εξαλλος ο Σάρι με την Serie A: «Ευχαριστούμε τη Λίγκα που μας έστησε ξανά ενέδρα»

Κώστας Τόπας 13:59 - 18.02.2024

Το γεγονός ότι η Serie A όρισε τον αγώνα της Λάτσιο με την Μπολόνια για το πρωτάθλημα, τέσσερις ημέρες μετά τη μάχη με την Μπάγερν για το Champions League, εξόργισε τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ενας έξαλλος Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Λάτσιο - Μπολόνια το μεσημέρι της Κυριακής (18/02) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μπάγερν στο Champions League, η ιταλική λίγκα όρισε τον αγώνα της Λάτσιο με την Μπολόνια σήμερα (18/03) με αποτέλεσμα, ο Μαουρίτσιο Σάρι και οι παίκτες του να μην έχουν τον χρόνο για την κατάλληλη προετοιμασία. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό των «λατσιάλι» ο οποίος έριξε βέλη ενάντια στην διοργανώτρια αρχή.

«Ευχαριστούμε ειλικρινά τη Λίγκα που μας έστησε ξανά ενέδρα» είπε ο Σάρι, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Μας έβαλαν να παίξουμε δεύτερο αγώνα στις 13:30 (ώρα Ελλάδα), το ένα μετά από ένα μεσοβδόμαδο ντέρμπι, το άλλο μετά τον αγώνα του Champions League με την Μπάγερν θα μπορούσα να πω άλλα πράγματα. αλλά ας το ξεχάσουμε». 

Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, η ρεβάνς θα είναι κόλαση»
CHAMPIONS LEAGUE

09:53 - 15.02.2024

Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, η ρεβάνς θα είναι κόλαση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Λάτσιο κόντρα στην Μπάγερν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το αποτέλεσμα, ενώ τους... προειδοποίησε ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Αντίθετα, ο προπονητής είπε για τον αγώνα με την Μπολόνια: «Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες για rotations αυτή τη στιγμή, πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας και να συνεχίσουμε έτσι, χωρίς άλλοθι», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του στο «Sky Sport».